A kutya fülén harapàsnyom van amit lefertötlenítettem
de valami vàladék lehet rajta mert nyomàsra puha egy
részen mit tudnék tenni vele?
11/37 A kérdező kommentje:
Nem haraphatta meg màsik kutya mert egyedül van az udvaron. Nemtudom mi történt hazajöttem ilyen volt harapàsnyom és ez amit írtam. A Betadinet az àllatorvos mondta, hogy azzal fertötlenitsem le a sebet de làtatlamban egyebet nem mondott és ingyen nem làt el.
12/37 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írjàtok az orvost, leírtam, hogy sajnos nincs pénzem rà.
Akkor te haraptad meg, vagy ki? Betadine-t használnak állatoknál, igen. Jóindulattal feltételezem, hogy sokkal jobb pénzügyi helyzetben voltál, amikor a kutyát vetted, vagy úgy maradt rád valakitől és nem akartad menhelyre adni, de ha netalán mégsem így van, akkor azért egyéb dolgokon is érdemes elgondolkozni a kutya fülharapásnyomán kívül.
2022. ápr. 20. 15:26
Akkor ennyiből az sem biztos, hogy harapás, lehet fennakadt a dróton. Ha mégis harapás, akkor meg nem csak kutya lehet, hanem akár róka vagy sakál is. Állatorvost kérdezted esetleg a részletfizetésről? Mert sok helyen olyat is lehet. Vagy kérj kölcsön valakitől, párezer forintnál kétlem, hogy többet kérne az orvos.
2022. ápr. 20. 15:36
Kölcsönkérni nem tudsz egy ismerőstől? Vagy akár egy másik dokit keresni?
2022. ápr. 20. 15:42
Másik dokit keresni, aki ingyen dolgozik?
2022. ápr. 20. 15:46
17/37 A kérdező kommentje:
Nem én haraptam meg nyilvàn, mikor hazajöttem így talàltam meg. Ugy tünt harapàs. Nem jött be semmi mindenhol sértetlen a kerítés is kerestem nyomokat.
Nem làt el ingyen ö maga mondta majd letette a telefont.A szüleimtöl tudnék kérni de nekik sincs sajna. Pàrezer ft ot max kitudok szorítani rà de ilyem 5ezerért nemhiszem hogy bàrki kijön.
Ja, hogy házhozjövős orvos. Ott a kiszállási díjért 5ezret simán elkérhet, plusz ugye a kezelés. Be kéne vinni rendelőbe, ott 5ezerből lazán kijön szerintem.
2022. ápr. 20. 16:48
A nem lát el ingyen és fizetéskor beadott a pénzt aközött van különbség.
Úgy próbáld, hogy te viszed be a rendelőbe, persze előtte hívd fel. Na meg az se mindegy, hogy van-e egy fix állatorvos akihez jártok. Én egy helyre viszem a kutyám évek óta, volt, hogy elkalkulátam és kevesebb pénz volt nálam. A kutyát elláta teljesmértékben és mondta ha megyek 2 hónap múlva a féreghajtóért elég akkor bevinnem a pénzt, de mégaznap délután bevittem.
Szóval, ha mindig egy valakihez viszed, szerintem megoldható, ne ingyen kérd hanem, későbbi fizetésre. Illetve te vidd be, azt azért ne várd, hogy még ki is menjen.
2022. ápr. 20. 16:52
Én nem hiszem, hogy az harapás. De mindegy is, egy sérülés. Bármilyen seb elfertőződhet. Kezelni kell akkor Betadinnal, ha azt mondta a doki. Mérd a lázát egy nap kétszer-háromszor, ha hőemelkedése lenne, akkor mindenképp orvoshoz kell vinni, amúgy meg majd begyógyul.
2022. ápr. 20. 16:59
További kérdések: