Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya fülén harapàsnyom van...

A kutya fülén harapàsnyom van amit lefertötlenítettem de valami vàladék lehet rajta mert nyomàsra puha egy részen mit tudnék tenni vele?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem àllatorvoshoz elvinni fizetésig màr nekem is éppenhogy elég a pènzem.
2022. ápr. 20. 13:00
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Csak gyalog egy dobozban tudnam vinni vagy sporttàskàban nincs hordozòm se innen gyalog vagy 2 km az àllomàs onnan vonattal kell menni plusz mèg a vàrosban buszzal. Sajnos akkor meg mire mindenre jegyet veszek neki is magamnak is akkor meg elmegy arra a pènz.

Azt az orvost hívtam akit ismerek aki oltani is szokta de nem volt segítökész mikor utaltam rà hogy most nincs pénzem akkor màr rögtön leràzott.

2022. ápr. 20. 17:16
 22/37 A kérdező kommentje:
Ha rosszabbul lesz megprobalom elvinni legroszabb esetben elküld a kutyaval egyutt haza.
2022. ápr. 20. 17:17
 23/37 anonim ***** válasza:
16%
De ne csinálj ebből akkora ügyet, annak a valószínűsége, hogy rosszabbul lesz kevesebb, mint 1%.
2022. ápr. 20. 17:29
 24/37 anonim ***** válasza:
67%
Csak rendszeresen fertőtlenítsd, hogy ne köphessék be a legyek!
2022. ápr. 20. 17:32
 25/37 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy igényelj hitelkártyát, ha nincsenek tartalékaid, és akkor ilyen vészhelyzetben lesz mihez nyúlni. Nem kell használni, csak ha nagyon muszáj.
2022. ápr. 20. 17:34
 26/37 A kérdező kommentje:

23Fertötlenítem màr bent van most velem figyelek rà.

25 Nemrég költöztem külön az exemtöl eléggé elfogyott a pénzem persze pont ilyenkor történik valami :(

2022. ápr. 20. 17:58
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem harapás és nem mély a seb, továbbá fertőtleníted ahogy javasolta a doki valóban kicsi az esélye, hogy baj lesz. Persze figyeld és jó ha van B terved.

Hát az elég rossz, hogy lerázott az a doki akihez jársz/ ő jár ki.

A későbbikre, szerintem tegyél félre havonta valamennyi pénzt a kutyádra, mint kutyaTB.

Tegyük fel havi 1000 Ft-ot tudsz csak, egy év alatt az is már 12 ezer Ft. Az nem sok, de most pont annyival több pénzed lenne. Ahogy belefér annyi összeget havonta az ezer forintot csak példának írtam. Azt a pénzt vedd úgy, hogy nincs is tehát ha nem a kutyára kell ne nyúlj hozzá ne vegyél ki belőle, hogy majd vissza rakod.

2022. ápr. 20. 18:03
 28/37 A kérdező kommentje:

27 Eddig nem volt semmi baja a kutyànak a kötelezö dolgokon kivül nem kellett orvoshoz vinnem. Volt spòrolt pénzem ràment a költözésre erre pont ilyenkor történik valami.

Ha rosszul lenne kitalàlok valamit tényleg szeretem a kutyàm ajàndékba kaptam 4 éve és gondoskodni.igyekszek ròla nagyon sajnàlom, hogy így alakult most.

2022. ápr. 20. 18:07
 29/37 anonim ***** válasza:
83%

Évi kb. 7000-7500 ft a kisállat biztosításom, 100000 ftig fizet mindent, önrész nélkül.

Nem árt elgondolkodni rajta…

2022. ápr. 20. 19:07
 30/37 A kérdező kommentje:
Ha évente ennyi az abszolut nem sok.Utànanézek ennek.
2022. ápr. 20. 19:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!