A kutyatartók közül sokan miért lenézőek azzal akinek macskái vannak?
Olyan mintha ez egy ilyen divat lenne. És a macskások többségének viszont semmi baja nincsen a kutyákkal csak pl az ő napirendjukhoz jobban passzol egy macska mint egy kutya. Nyilván kitalalhato hogy nekem macskáim vannak de imádom a kutyákat is. Csak nem tudnék róla jól gondoskodni ezért van inkább macskám.
És tényleg azt tapasztalom hogy a macskások meg leszarják az egész kinek milyen állata van mizériát és egyformán szeretnek minden állatot.
Ha csak kutyád lenne, akkor megértenéd azt a dühöt, amit a macskák iránt érzünk. Egy idő után a kutyánk beleülteti a tudatalattinkba, hogy a macskák rosszak, csak ételnek jók. Épp ezért, mint ahogy te sem kezelsz állatként egy ételt, mi sem tesszük ezt a macskákkal.
Nyilván valami felé szarkazmus van a válaszodban amivel próbálsz debilnek beállítani de én ehhez most hülye vagyok. És nem értem.
Én nem nézem le azt akinek macskája van. Én kutyás vagyok meg csincsillás. Nem tudnám elképzelni az életemet a kutyám nélkül, mióta ő van azóta többet vagyok társaságban (kutyafuttató), ha éppen nem sétálunk,tanítom,vagy játszunk akkor együtt pihenünk a kanapén.
És annak ellenére hogy nem vagyok macskás, volt nálam egy jó pár macska ideiglenesben, a kölykök nagyon cukik voltak, de a felnőttek többsége nem.
Én egyébként úgy gondolom hogy nagyrészt személyiségfüggő hogy kinek milyen állat való, nyitottaknak (extrovertált) a kutya, befelé fordulóknak (introvertált) inkább a macska.
Plusz az idő, ha valaki sokat van házon kívül annak is a macska a jobb, ha valaki sokat van otthon, szeret sokat mozogni annak meg a kutya.
"Mert bezárják őket a lakásba és kínozzák őket"
Mivan? Kik, mit? Minek?
"Ha csak kutyád lenne, akkor megértenéd azt a dühöt, amit a macskák iránt érzünk."
A frászt!
Kutyáink vannak, mióta az eszemet tudom. Fel sem merült bennem, hogy akár a macskák, akár a gazdáik iránt bármilyen negatív érzésem legyen.
"Én meggyőzhető vagyok. Ha ez csak egy konteo ami nincsen."
Ne haragudj, de baj van a toronyban... nem is kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!