Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Több kutyás gazdik, nálatok...

Több kutyás gazdik, nálatok is előfordulnak a "minek ennyi kutya", "nincsenek sokan" kérdések?

Figyelt kérdés

3 kutyám van és nem először kérdik meg, hogy miért van ennyi kutyám. Nem mintha bárkinek magyarázattal tartoznék. Sok gyerekeseket sem kérdezi meg senki, hogy miért van ennyi gyereked? Nyilván azért mert utálja őket :D logikát sem értem a kérdés mögött

Nálatok is előfordulnak ilyen kérdések, vagy csak engem találnak meg?

2022. márc. 25. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
5 kutya. Kertesben lakunk.
2022. márc. 25. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
2 kutyánál is ez megy. Mamám rendszeresen megkérdezi , hogy miért nem adom oda az egyiket valakinek... 😶
2022. márc. 25. 19:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak 2 van, de nem kerdezgetik. A valasz az lenne amugy, higy miert ne, ha egyszer van ra idom meg penzem. Az idosebb kutyam is boldogabbnak kiegyensulyozottabbnak tunik, miota jott a kolyok, barmikor kaphato egy kis jatekra.
2022. márc. 25. 20:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Nálunk egy idős van, 2 fiatalabb és tényleg jót tesz neki a fiatal társaság, sokkal mozgékonyabb. Végülis eredendően falka állatok.

Én is úgy hoztam ki a harmadikat menhelyről, hogy van elég pénzem, időm, helyem, miért várjon egy menhelyi kennelben, ha megtehetem, hogy befogadjam.

2022. márc. 25. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is a mamám azt mondta a tengerimalacokra mindig hogy de minek ez, adjuk le őket az állatkertbe 😂

De amúgy amikor csak 1 kutyám volt akkor is beszólogattak hogy és ő meddig lesz itt? De ugye nincs kutya? Mi már kutyád is van? fuj piszkos és stb. Tojd már le őket, először én is magamra vettem de rájöttem hogy el kell engedni és ha nem veszed magadra abbahagyják.

2022. márc. 25. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3 kutyám van, néha kapok én is ilyen kérdéseket, de én kevésbé érzem benne a rosszindulatot, inkább csak a kíváncsiságot.

El szoktam mindenkinek mondani, hogy én elsősorban sportolni, aktívkodni szeretek a kutyákkal, illetve tanítani szeretem őket és mindig akkor jött a következő, mikor már a meglévő(k) nem tudták ezt a "feladatot" ellátni. Az meg már evidens, hogy az öregeket is megtartom és foglalkozom velük, mivel szeretem őket és a szívemhez nőttek :)

2022. márc. 25. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
1%
Nincs vele baj, addig ameddig nem a lakásban vannak. Mert szaga van, és igen nem lakásba valóak. De ha nekem lenne ennyi kutyám nem érdekelne ki mit mond, mivel az én életem.
2022. márc. 25. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 3 volt több évig (mostmár csak 2 van), mi nem kaptunk ilyen kérdéseket valamiért. Bár nem is nagyvárosban lakunk, plusz azért a környezetem pontosan tudja, hogy semmi közük hozzá :D
2022. márc. 26. 05:42
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

Nekem a nagymamám a könyvespolcomat látva kérdezte meg, hogy olvasom is ezeket, minek ennyi könyv...

Szerinted mi volt ezek után a véleményem az öreglányról?

2022. márc. 26. 06:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt mindenki döntse el maga, hogy mi való a saját lakásába, ne más mondja már meg, másrészt egy ápolt kutya, amelyik havonta fürdetve van és rendszeresen fésülik, nyírják (már amennyiben hosszú szőrű) annak nincs szaga. Én csak kinti, nagy bundás kutyákat éreztem eddig büdösnek, mert bundaszaguk van, de a kistestű benti kutyáknak általában semmi szaga nincs. Nálam mindig rend és tisztaság, jó illat van a két kiskutyám mellett is.

2022. márc. 26. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!