Mennyi a száraz kutyatáp átlagos tápértéke?
A legolcsóbb tacskós kutyakaját kapja mindegyik, maradékkal kiegészítve, és régebb óta van kutya így a háznál, mint ahány évesek együtt vagytok kis 13 éves pisisek.
A kutya még rántott-levest is kap, és szereti, nem azért mert nem evett volna még jót életében.
Sőt, szárított kenyeret is kapnak a kutyák, odáig vannak érte.
Ezek nem kisbabák, hanem kutyák. Étel kell nekik, kalória, meg mozgás.
ne irkáljatok butaságokat, a kutya házőrző nálunk, nem pedig családtag, hogy egy asztalnál ugyan azt kapja vagy jobbat.
Gyertek lepontozni ;)
12# Így is lehet, az tény. A lelkednek is annyi a tápértéke, mint a száraz kenyérnek amit az élőlény elé teszel aki ki van neked szolgáltatva. A te lelkedet is imádja valaki végülis. Csak ezért a lelki minőségért agyon ne tapossák egymást a választásra képes, szabad emberek, az úgynevezett "szeretteid".
Ahogy látom, bármelyik 13 éves pisis emberségből leiskoláz téged, a nagy nyugdíjast, erre verheted is a melled.
A szarazkenyér finom.
A kutyák imádják.
Ember is eszi, úgy hívják pirított és társai amiket pl leveshez tesznek.
12# nem száraz kenyérrel eteti a kutyát hanem azt IS ad nekik.
Én is adok az agaramnak.
14# "Ember is eszi, úgy hívják pirított és társai amiket pl leveshez tesznek."
A száraz kenyeret qrvára nem úgy hívják, hogy pirítós. A borsodi putriban is tudják szerintem mi a különbség. A kutya a csokit is szereti. Az egyik macskám meg a sört. A gyerekek meg a konnektorba szeretnek nyúlkálni, és élvezettel cuppogják a pálinkás cumit vagy a pálinkás kenyeret amikor bömbölnek, olyan édesen bealusznak tőle... Én vagyok a felnőtt, haladó, 21. századi ismeretekkel és hozzáállással, fenti párosítások nem jönnek létre.
Van egy olyan érzésem, hogy max. egy hete vitték be hozzád a netet, használd információszerzésre, hogy okosodj kicsit, nagy űrt tud betölteni a sok infó, csak győzd.
Nyilvan 12-es, nalatok nem csaladtag a kutya, ezt mondanod se kellett. Gondolom a kerten kivul elteben nem latott mast, setalni soha nem viszed, csak biodiszletnek jo, na meg arra, hogy a moslekodat megegye.
Kritikan aluli, amit muvelsz es erre meg buszke is vagy.
Gratulalok.
Csak pesti lehet es csak lakasban elhet az, aki normalisan tartja a kutyajat? Szanalmas. Bar egy lakaskutyanak is tobb elmeny jut ezerszer, mint a tiednek, oket legalabb setaltatjak, talalkoznak mas kutyakkal es a gazdival lehetnek bent.
Kertes hazban elek egyebkent, pesttol ugy 250 kilometerre :D
A kutyam mondjuk benti, de barmikor kimehet (nem akar altalaban egyedul, csak akkor, ha mi is kint vagyunk, mert velunk szeret lenni) es setalunk naponta.
Szar elete van :(
21 # Szégyelld magadat!
Allatkínzó! 😃🤗🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!