Hogy szoktassam le az őz kergetésről?
Minden nap sétálunk az erdőben és ha lát 1 őzet akkor odamegy és elkergeti,jó messze.
Szerencsére olyan okos hogy ha hívom és fütyülök: rögtön jön es fut oda hozzám.
De nem szeretném hogy oda fusson, akármit (őz,nyúl,madár,macska, kutya..) is lát.hogy taníthatom meg Neki?
A másik hogy ugye póráz nélkül sétálunk,ezért ha ott 1 kutya akkor oda megy(menne!) de gyors rácsatolom a Pórázt.
Hogy tanítsa meg hogy csak akkor mehet oda ha azt mondom hogy mehet,futás?
Köszönöm! Nagyon fontos lenne mind a 2 ,mert ma is megyünk sétálni.
Ne engedd el pórázról. Ennyi.
Egyébként is tilos, pont az ilyenekért. Ha egy vadász meglátja, hogy a kutyád kergeti a vadat, és te nem állsz ott közvetlenül mögötte, simán kilőheti. Volt már rá precedens.
Ha ennyire erős benne a vadászösztön, és nem hallgat rád kellőképp, akkor csak a természetet károsítod azzal, hogy elengeded.
Csak megerősíteni tudom, hogy a vadőr simán kilőheti a kutyát. Nem való erdőbe pórázon sem.
Tudom, nullára le.leszek pontozva, de tudomásul kell venni, mi csak betolakodók vagyunk az erdőben.
Turistaként sem kóborolhatunk bármerre. Akármennyire is kedves és kellemesnek tűnik egy erdei séta kedvencünkkel, nincs ott keresnivalója.
Nem ezt kérdeztem !
Tehát: minden nap sétálunk és szerencsére 1-SZER fordult elő át hogy megkergette.
"és ha lát 1 őzet akkor odamegy és elkergeti"
Ez általános kijelentés és ismétlődő cselekvésre utal, kvázi egyáltalán nem arra utal, hogy csak egyszer történt volna.
Ha nem tudsz magyarul, ne a többieket szidd. Gondolatot olvasni meg nem tud senki.
Egyébként ettől még ugyanazt ajánlanám, mint amit eddig. Az erdő a vadállatoké, akik amúgy is fokozatosan kiszorulnak mindenhonnan. A kutyádat tartsd pórázon, mert a törvény kötelez rá.
NE Írjátok több választ
NEM vagyok rá kíváncsi
ES IGEN 1 SZER FORDULT ELŐ
Az 1 DOLOG Hogy NEM ÍRTAM
és MÁST írtam
MIVAN AKKOR HA elirtam?
NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT
MINDNENKI OKOSKODJON MÁSSAL
LEHET KÖVEZNI
NEM KELL TÖBB @@@@ VÁLASZ
VISZLÁT
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!