Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS!!!! A kutyám tejcsokit...

SOS!!!! A kutyám tejcsokit evett kb. 30-40 perce mit tegyek??!?!

Figyelt kérdés
Milka gumicukros tejcsokit evett....nem tudom behatárolni mennyit ehetett de kb. 2-3 kockát max.... hamar észrevettem... tünetek annyira még nem jelentkeztek de nagyon panikolok....allatorvoson kívül mit lehet tenni?! Kérlek gyorsan segitsetek!!!😭😭😭 Egy bischon keverék kutya...nem tudom pontosan hany éves de olyan 2-3 körül lehet...(mentett)

2022. ápr. 17. 11:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
17. Apjában véve valóban méreg, de ahhoz kb. kakaó port kellene vele etetned. Úgyhogy ez egy kicsit túl van lihegve.
2022. ápr. 17. 13:13
 22/35 anonim ***** válasza:
57%
Huszasszörny, nem én vagyok elmeháborodott, hanem azok, akiknek nem tűnik fel, hogy az elvileg mindenevő kutyáknak lassan már semmit nem szabad adni, csak a legdrágább tápokat. Nyilván az állateledel-gyártók lobbiznak keményen a háttérben, hogy csillagászati összegekért rásózzák a gazdikra a termékeiket.
2022. ápr. 17. 13:23
 23/35 anonim ***** válasza:
24%
22-es, te vagy az a marha aki szerint a kutyának az udvaron a helye kikötve, és moslékkal kell etetni?
2022. ápr. 17. 13:32
 24/35 anonim ***** válasza:
23%
22, nem.
2022. ápr. 17. 13:33
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
Vagyis 23, az nem én vagyok, de a táplobbi akkor is létezik.
2022. ápr. 17. 13:34
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja valószinűleg. Nekünk mindig volt kutyánk, és a nagyapám 40 évvel ezelőtt simán adott csokit a kutyáknak, gyermekkoromban még én is. Akkor még nem tudtuk, hogy nem szabad.
2022. ápr. 17. 13:37
 27/35 anonim ***** válasza:
95%
23. Azért az túlzás hogy sokan még mindig az általad leírt módon tartanának kutyát. Viszont, ennek kapcsán a ló túloldalára sem jó átesni.
2022. ápr. 17. 13:48
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én tacskóm egy egész tábla milkat evett pár éve. Se a kutya, se én nem tudtuk, hogy baja lehet tőle. De nem is lett semmi.
2022. ápr. 17. 13:50
 29/35 A kérdező kommentje:
Én pl eddig azt sem tudtam hogy szőlőt sem szabad a kutyáknak adni....tavaly nyáron a nagytestű kutyám éjjel nappal lelegelte a szőlőt a kertben és nem lett tőle baja. Reméljük a csokinál is így lesz
2022. ápr. 17. 14:29
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ételek, amik az emberre is mérgezőek, de abból akkora mennyiség kellene, amekkora nem férne bele a gyomrodba, ha 3* akkora lenne, mint eredetileg. így a hírkeltés ilyen dolgoknál teljesen felesleges. A kutya nem tud annyi csokit megenni, amitől baja lenne. Pont. Aki meg akarja cáfolni, küldjön valami hiteleset, amiben akár egyetlen kutyáról is szó van, h emiatt elpusztult.
2022. ápr. 17. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!