SOS!!!! A kutyám tejcsokit evett kb. 30-40 perce mit
tegyek??!?!
Figyelt kérdés
Milka gumicukros tejcsokit evett....nem tudom behatárolni mennyit ehetett de kb. 2-3 kockát max.... hamar észrevettem... tünetek annyira még nem jelentkeztek de nagyon panikolok....allatorvoson kívül mit lehet tenni?! Kérlek gyorsan segitsetek!!!😭😭😭 Egy bischon keverék kutya...nem tudom pontosan hany éves de olyan 2-3 körül lehet...(mentett)
A kutyáknak a tévhitet illetően semmi bajuk nem lesz a csokoládétól, max annyi, mint neked a kólától, vagy kávétól, hamburgertől. -_-
2022. ápr. 17. 12:20
12/35 anonim válasza:
Tényleg vannak ennyire bullshit emberek? "Jajj megevett a kutyám 2 kis kocka csokit, mi lesz vele?" Mégis mi lenne? - Megeszi, kisz@rja...
Komolyan mondom, tényleg ennyire elhülyültek az emberek..? 🙄
2022. ápr. 17. 12:23
13/35 anonim válasza:
#12 minden lepontozas egy szavazat az emberi ostobasagrol.
2022. ápr. 17. 12:26
14/35 anonim válasza:
1. A tejcsoki sem való a kutyának, de 2-3 kockányitól legnagyobb valószínűséggel még egy bichon méretű kutyának sem lesz baja - azért tanulj belőle, és máskor legyél sokkal elővigyáztosabb! Ne csak a csokival, mindennel, ami veszélyes lehet a kutyádra!
2. "Szerintem még nem szükséges az allatorvos..." - csokievés vagy más gond, ez a gondolkozás mérhetetlenül veszélyes, mert mire eljutsz odáig, hogy kétségtelenül "szükség van" az állatorvosra, akkorra sokszor már késő. És akkor persze az állatorvos lesz a h*lye:( Inkább menj el 3x feleslegesen a dokihoz, mint egyszer ne menj el, amikor kellene.
2022. ápr. 17. 12:29
15/35 anonim válasza:
11, 12. Az a helyzet hogy tényleg lehet baja a csokitól. Viszont ahhoz valóban nagyobb százalékban kell kakaót tartalmaznia.
2022. ápr. 17. 12:29
16/35 anonim válasza:
Gyerek vagy, ugye? Ne félj, ennyitől nem lesz baja, csak ne egyen többet.
2022. ápr. 17. 12:38
17/35 anonim válasza:
A csokiban lévő teobromin méreg a kutyának, nagyokos 11-12.
2022. ápr. 17. 12:44
18/35 anonim válasza:
Ide vezet, hogy az elvakult vérgazdik elhitetik az emberekkel, hogy a kutyákkal hímes tojásként kell bánni. 2-3 kocka csoki, és megy a pánik, hogy jajmilesz, mert azt írták, hogy az méreg a kutyusnak. A mi kutyánk a szaloncukrot hordta a karácsonyi asztalról, semmi baja nem lett. Elfelejtettek szólni neki, hogy fel kéne fordulnia tőle. Nyilván nem kell csokival tömni, főleg az ilyen kicsi kutyákat, de ennyitől nem lesz baja.
2022. ápr. 17. 12:53
19/35 A kérdező kommentje:
Bocsanat hogy aggódok a kutyámért?... köszönöm a rendes válaszokat ❤️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!