Sok méz fogyasztása a (kávéba teszem) mindennap, + még 1 szelet tejcsoki naponta + hetente 1 vagy 2 doboz Hohes C plus gyümölcslé okozhat hosszú távon cukorbetegséget?
másfél éve iszom meg eszem naponta ezeket a dolgokat és ma olvastam egy cikket a cukorbetegségről. és nekem minden tünetem amit leírtak arra utal, nagyon megijedtem hiszem még fiatal vagyok. Bár a mamám is cukorbeteg szóval örökölhettem.
Azt írták hogy szemszárasság-megvan
Mindig száraz a szám belülről érzés hiába iszok akármennyi vizet is-megvan.
Állandó fáradságérzet akármennyi kávét iszok meg, akarmennyit sportolok+ alszok+ zöldégeket is eszek és húst is rendesen és szénhidrátokat is rendesen (jó szénhidrátokat). Ezek a tünetek arra utalnak.
Sokakat megtéveszt a betegség magyar neve, de a képlet messze nem olyan egyszerű, higy a sok cukortól lesz valaki cukorbeteg.
A méz gondot jelenthet az erre allergiásoknak, de nem tudsz annyi mézet enni, hogy attól legyél diabéteszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!