Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a kutyákat? Sokaknak miért nem "kell" egy kutya?

Figyelt kérdés

Hűseges, hálás állatok, védik az otthonukat és gazdájukat, mégis sokszor hallom, hogy félnek tőlük, sőt még bele is rúgnának, ha jön egy, mert fúj...

Pl. olyat nem hallok, hogy valaki delfinektől, macskáktól vagy disznóktól félne.

Miért nem szeretik ilyen sokan a kutyákat?

2022. ápr. 8. 17:58
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
77%

Én szeretem a kutyákat, de otthonra tuti nem kéne egy.

Amúgy teljesen érhető, ha valaki fél a kutyáktól. A hírekben azért elég gyakran hallani olyat, hogy megvadult kutya halálra marcangolt valakit. Olyat nem hallasz, hogy megvadult macska vagy delfin ölt volna meg bárkit... Szóval ezektől nyilván nem félnek, vagy kevesebben félnek az emberek.

2022. ápr. 8. 19:08
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nincs bajom a kutyákkal. Macskát tartok, mert lakásban élek. Kertes házban tartanék kutyát, de lakásba szerintem nem való. Az állatnak sem jó, meg a gazdájának sem, hogy állandóan le kell vinni (esőben, hóban, hajnali 2-kor stb.)
2022. ápr. 8. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

"sőt még bele is rúgnának, ha jön egy"

"olyat nem hallok, hogy valaki delfinektől, macskáktól vagy disznóktól félne"

Delfin, disznó nem valószínű hogy odajön hozzám az utcán. A macska se olyan pofátlan. A kutya viszont igen..és honnan tudjam hogy nem ugrik-e rám, vagy támad meg? K..vára nem hiányzik hogy rám ugorjon és tönkretegye a ruháimat, esetleg fellökjön. Ért már kutya támadás.

A fő kérdésre válaszolva, nem szeretem a kutyákat. A legtöbb neveletlen. A kutyások többsége póráz nélkül sétáltatják őket, oda sz4ratják őket mások háza elé, a járda közepére, stb. Undorító. Az önsétáltató kutyák meg gyakran támadmak gyalogosokra, biciklisekre.

Nem egyszer kapta már el a lábam biciklizés közbe egy dög.. De láttam már hogy kisgyerekre is rátámadott egy.

Na ezek miatt ellenszenvesek a kutyák, és az átlag kutyás emberek. Ritka a jól nevelt kutya.

Miért nem kell kutya?

Idegesítőek. Idegesít ahogy nyáladzanak, csaholnak, lihegnek, ugrálnak. Idétlenek.

Idegesítő ahogy meglátják a gazdit és szinte elélveznek, annyira örülnek. Önállótlanok.

Sokat kell velük foglalkozni. Nehezen tanulnak..

Hangosak. A csengőt már feltalálták, de amúgy se jók bio csengőnek se. Random járókelőket is megugatnak ok nélkül. A lehulló faleveleket is... Büdösek.

Kártékonyak, tönkreteszik a bútorokat, megrágnak mindent, ásnak, kaparnak.

Sokba kerülnek és csak a nyűg van velük.

Megértem hogy másnak bejön ez a majomszeret, de nekem nem.

2022. ápr. 8. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
Nyugi, utolsó. Nem fenyeget, hogy téged bárki majomszeretettel szeressen. Jómúltkor úgyis elhagyott a pasid, ha jól emlékszem. :)
2022. ápr. 8. 21:34
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

Mert nem szeretik, és kész. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nem szereti mindenki a palacsintát. Nem szerethet mindenki sem a palacsintát, sem a kutyát. Fogadd el.

Egyébként meg azért, mert van, hogy harapós, hangos, agresszív, egyszóval félelmetes. És akiben kialakul ez a félelem, azt nem fogja meggyőzni 1000 cuki pincsikutya sem. Másrészt büdösek. ... Hogy mondod? Hogy a tiéd nem büdös, mert profin fürdeted? De, el kell, hogy keserítselek, a te kutyád is büdös. Sajnos a legjobban karbantartott kutyának is jellegzetes szaga van. Harmadrészt (és ez legkevésbé a kutya hibája) sokakat irritál az elmúlt kb. 15 évben elterjedt cacib-náci attitűd, amikor a jól edukált gazdi lenéz mindenkit, aki nála kevésbé professzionálisan gondozza a kutyát, és azokat is, akik a kutyát hátrébb helyezik a rangsorban, mint a gyereket. Ez a réteg lehet, hogy kisebbség, de ők a modern kutyások arcai.

Mondom mindezt úgy, hogy én szeretem a kutyákat, de a világ minden kincséért sem tartanék.

2022. ápr. 9. 00:41
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Ja, és még egy valami. Utálatos a hangjuk. Tényleg. Nálunk szerencsére nincs kutya a szomszédban sem, de pl. apósoméknál állandóan ugat a szomszéd kutya, van, hogy egész éjjel. Teljes joggal utálja.
2022. ápr. 9. 00:46
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
Mi a francot keres a kutyás rovatban ennyi kutyát nem kedvelő ember?
2022. ápr. 10. 00:06
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

18# Senki nem keresett rá a rovatra aki kutyaellenes!

Úgy, hogy a nyitólapon sorban minden kategóriába ott vannak a legfrissebb kérdések, hogy bárkit akit érdekel a téma, hozzászólhasson. Az is, aki nem keres rá a témára konkrétan!

2022. ápr. 10. 06:57
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

18! Megérteni, hogy valaki miért nem szereti a kutyát, nem kutyaellenesség. Azon sopánkodni, hogy valaki miért válaszol egy ilyen kérdésre, szűklátókörűség.

16 és 17 vagyok, aki szereti a kutyákat, de tökéletesen megérti, hogy más miért nem.

2022. ápr. 10. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
18. Az Állatok kateg kérdései vannak felül, így én is állandóan belefutok ezekbe a kérdésekbe.
2022. ápr. 11. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!