Nők miért szeretik mostanában a nagy maci tipusú kutyákat?
Én szeretem a kis-és nagy kutyákat is, de rotti méretű vagy még nagyobb kutyát ritkábban látok az utcán, ezért jobban felkapom rájuk a fejemet. A kisebb kutyákat kicsit "félve" dögönyözi az ember, nehogy valami bajuk legyen, egy masszívabb ebbel viszont elszabadulhatnak a plüssmaci ölelgető indulatok. :D
Ellentétben a #2-vel, engem a kutya gazdája rohadtul nem szokott érdekelni, csak mondhatni muszáj alapon "megtűröm", ameddig kutyázok.
Szerintes eléggé férfiasnak tűnsz egy masztiffal együtt, gondolom jól nézel ki azért mennek dögönyözni a kutyushoz.Én is simán odamennék.:) mennyi vagy???
21L
Én mindig is a nagy kutyákat szerettem.Nyílván nem vágtatnék oda egy idezenhez,hogy 'jaj de aranyos had simogassam (és a kutyát is)',de tetszeni nekem is alighanem tetszene.
A Yorkie és egyéb kicsik nem az én világom.Cukik,aranyosak,semmi bajom velük,de nekem az nem jön be.Főleg férfinál,nyugodtan lehet lepontozni érte de abszolút nem férfias.
Nyílván nem kell,hogy mindenki Pittel rohangáljon,de azért egy csivavával se.Az olyan..nem tudom.Nem szimpatikus nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!