Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A chappi vagy a Pedigree a...

A chappi vagy a Pedigree a jobb táp? És miért?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem tudom ki hogy van vele, és mennyit tud a tápokról, de én elég sokat foglalkoztam a kérdéssel. Már csak az miatt is, mert nem szeretnék mindenféle mocskot összeetetni a kutyámmal. Nem törzskönyves kutya, még csak nem is fajtatiszta, ráadásul menhelyi, de nem ez a lényeg.... hanem az, hogy ha én nem eszek meg mindenféle rossz (!) minőségű kaját, akkor a kutyámra is gondolok, és vele sem etetek olyat, ami esetleg megárthat neki! Márpedig ha pedigree-t vagy chappi-t etetnék vele nem lennék meglepődve, ha idősebb korában valami komolyabb baja, esetleg allergiája lenne! Mert sajnos ez elég komoly dolog!

Én eléggé körültekintő vagyok, és a Royal Canin-t sem etetném a kutyámmal, ugyanis nyers disznóhús van benne....igaz, legalább van benne hús De nem mindegy milyen! Szerintem a Bewi Dogot vagy Belcando-t etess a kutyáddal, ha az anyagi helyzeted megengedi...én is Belcando-val etetem, és nem vagyok újgazdag,és nem is dolgozok...csak előbb költök a kutyámra mint magamra! Ami a Pedigree-t és a Chappi-4 illeti, hullaliszt van bennük, ami annyit jelent, hogy ha az van a csomagoláson hogy állati származékok, gondolj arra, hogy nem csirkehús van benne, hanem toll, csőr, és mindenféle felesleges emészthetetlen dolog...de ha reálisan gondolkozunk, hol találunk olyan olcsón pl. marhahúst, vagy csirkehúst ami ilyen olcsó?! Gondolkozzatok mit etettek a legjobb barátotokkal!

Kellemes Ünnepeket!

2008. dec. 20. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Igazuk van az előttem szólóknak, egyik se! Én Acanát v Eukanubát ajánlok.
2008. dec. 27. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Egyik se legjobb...a 2 közül a Pedigree,de annál is vannak jobbak!Nem mindig az a jó,amit reklámoznak! Sokkal jobb az acana,a royal cannin stb.!
2009. febr. 28. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Mindkét táp kifejezetten rossz minőségű. Felesleges lepontozni a normális válaszolókat, ez az igazság.
2009. febr. 28. 13:43
 15/15 anonim válasza:
52%

Pedigree valóban nem a legjobb de a szerintem nem is annyira rossz.

Eukanuba, acana stb nagyon jók de 14-18-ezer ft körül mozog az áruk igaz ugyan hogy egy kölyök kutyinak elég kb 45-50napig is csak hogy nem mindenkinek van ennyi pénze hogy csak úgy meg vegye.Fajtiszta kutyám van nekem is németjuci és pedigree-vel ill dog chow-val etetem.

Viszont én egy héten egyszer adok neki natur joghurtot,egy kicsi darab sajtot,tojást,rizst,lavet vitamint ,tésztát,és a vasárnap a 200ft-os főtt csirkefarhát napja.

A kutya gyönyörű a fülei állnak a csontozata kiváló a dokim szerint.Ja és kb 9000ft-ban van egy hónapban azért mégsem 18000ezer,nekem nem mindegy.Én így csinálom és igy talán meg kap mindent amire vágyik.

2010. jan. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!