Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondasz ilyen kínos eseteket...

Mondasz ilyen kínos eseteket ami már veled, vagy ismerősöddel történt?

Figyelt kérdés
Pl, hogy sétáltatod mondjuk a bullyd és akkor azért szólnak be, mert "harci" kutyát, te hogy mersz sétáltatni, vagy mondjuk yorkid, csivid van és akkor amiatt, hogy ez nem is kutya, vagy, hogy valaki ok nélkül megijedt a kutyádtól. Pl Dog-od van, aki halál nyugodt, és jön veled szembe egy másik kutyás valami kistestűvel, és az amint meglát titeket felkapja? Szóval ilyesmi...
2010. szept. 14. 18:30
1 2 3
 21/24 hisztis válasza:

2 hónapja vásároltunk a párommal egy angyali Bichon Havanese-t,és félig olasz származásomból kifolyólag Tito-nak kereszteltük.

Éppen tegnap sétáltattam az itteni parkban,erre kedves anyuka egyszem kisfiával (5 év körüli,50 kilónyi csöppség) jönnek szembe."Á,hát a Tito még kiskutya,hadd jöjjön ide a gyerek,ha akar.."-filóztam,mikor a dömber megindult felénk.Egy perc sem telt el,a gyerek szorongatta a kutyámat a földön,szájában a fejével.Merthogy a gyerek kapta be a Tito fejét.

Erre az édesanya:

-Úristen!Elkap valami fertőzést!Azonnal szedje le a gyermekemről!

-Önnek feltűnt,hogy az a kis mammut épp a kutyám fejét szopogatja?!... :/

-Én nem nyúlok hozzá ahhoz a koszos kutyához!

-Jó,én meg nem nyúlok hozzá ahhoz a hájas gyerekhez.

És vártunk öt percig,amíg Tito hősiesen kiszabadította magát az ádáz kis dagi szájából,utána pedig feldúlva tovább indultunk.

Párom értem jött a sulim elé (végzősként nem sok időm van rá),és magával hozta Titot.

Lelkesen mesélte a buszmegállóban a vele történteket.

-Vagy 8 csaj odajött hozzám,hogy; hogy hívják?milyen fajta?neked mi a neved?van barátnőd? és a többi.

-És mit mondtál?-érdeklődtem.

-A végén már csak annyit,hogy: Tito-bichon-vanbarátnőm.Jajj,egy 80-as forma nénike meg kilopta a kezemből.Minden előzmény nélkül.Akkor felment a pumpa.Megmondtam,hogy ácsi.A suli érdekes volt?..

Egy sétánk alkalmával levettem a pórázt Titoról.10 perc sem telt el,2 argentin dog érkezett póráztalanul.Gazdájuk nagyjából 30 méterre tőlük nézelődött.Az apró fehér kis házikedvencem merészen felugrott a térdemre ültömben,morgott,vicsorított.(Akkora volt,mint a nagyobbik dog feje)És elkergette a két kutyát.

Erre jön a gazdi:

-Tegye rá a pórázt,legyen oly kedves.Biztos elmebeteg ez a kutya!Még a végén megtámad.

-Egész biztos lehet benne,amennyiben nem tartja a tisztes távolságot. :D

2010. szept. 21. 19:46
 22/24 A kérdező kommentje:
hát ez nem semmi utolsó :D
2010. szept. 21. 19:54
 23/24 hisztis válasza:

Mai sétánk alkalmával:

Próbáltam arra szoktatni a Titot,hogy a lábam mellett sétáljon.A következő történt.Jön egy srác szembe (általánosból ismertem,így régi barát) és megáll köszöngetni.Kedélyesen elcsacsogtunk,hogy mizujs velünk mostanság,majd indultam volna a kutyával. - Aki körbe tekerte a pórázt kedves ismerősöm lába körül.Így az utóbbi nagyot zakózott pofával előre a járda széli füvön.

-Hát..izé.. bocsáss meg.- szabadkoztam és letekertem a fekvő srác lábáról a pórázt.-Akkor mi most mennénk.

És vörösödő fejjel szaporára vettem az iramot.

Később párom is csatlakozott hozzánk a parkban.Már messziről kiszúrtuk a részeg muksót 100 méterre,úgyhogy nehéz szívvel engedtük szabadjára a Titot.Persze a kis humanista eb vándorútja során akarva-akaratlan felvedezte a kis csövit a park betonfala mellett.

-Nem mész innen,te korcs!-kiabálta tisztán kivehetően a hajléktalan úr.És (amennyire a koordinációs zavarai engedték) kergetni kezdte a kis fehér ölebünket.

-Anyádon rúglak!-csattant fel a párom mellőlem.Vörösödő fejjel megindult a haddelhad felé eképpen szólva.-Majd én is jól elkergetlek a csöves apád retkes f@szába!

20-30 méterről figyeltem a jelenetet.A hajléktalan kergette a Titot,a párom meg a hajléktalant.Odamenni felesleges lett volna,a barátom forrófejűségét ismerve nyugton maradtam.Végül odahívtam a Titot,s -tennivaló híján - a csöves bácsi is eloldalgot.

Párom hősies vigyorral arcán homlokon csókolt.

-Látod,hogy elkergettem?!

2010. szept. 23. 18:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Jófej pasid van :D Micsoda csöves xD Kész paródia!
2010. szept. 23. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!