Mondasz ilyen kínos eseteket ami már veled, vagy ismerősöddel történt?
2 hónapja vásároltunk a párommal egy angyali Bichon Havanese-t,és félig olasz származásomból kifolyólag Tito-nak kereszteltük.
Éppen tegnap sétáltattam az itteni parkban,erre kedves anyuka egyszem kisfiával (5 év körüli,50 kilónyi csöppség) jönnek szembe."Á,hát a Tito még kiskutya,hadd jöjjön ide a gyerek,ha akar.."-filóztam,mikor a dömber megindult felénk.Egy perc sem telt el,a gyerek szorongatta a kutyámat a földön,szájában a fejével.Merthogy a gyerek kapta be a Tito fejét.
Erre az édesanya:
-Úristen!Elkap valami fertőzést!Azonnal szedje le a gyermekemről!
-Önnek feltűnt,hogy az a kis mammut épp a kutyám fejét szopogatja?!... :/
-Én nem nyúlok hozzá ahhoz a koszos kutyához!
-Jó,én meg nem nyúlok hozzá ahhoz a hájas gyerekhez.
És vártunk öt percig,amíg Tito hősiesen kiszabadította magát az ádáz kis dagi szájából,utána pedig feldúlva tovább indultunk.
Párom értem jött a sulim elé (végzősként nem sok időm van rá),és magával hozta Titot.
Lelkesen mesélte a buszmegállóban a vele történteket.
-Vagy 8 csaj odajött hozzám,hogy; hogy hívják?milyen fajta?neked mi a neved?van barátnőd? és a többi.
-És mit mondtál?-érdeklődtem.
-A végén már csak annyit,hogy: Tito-bichon-vanbarátnőm.Jajj,egy 80-as forma nénike meg kilopta a kezemből.Minden előzmény nélkül.Akkor felment a pumpa.Megmondtam,hogy ácsi.A suli érdekes volt?..
Egy sétánk alkalmával levettem a pórázt Titoról.10 perc sem telt el,2 argentin dog érkezett póráztalanul.Gazdájuk nagyjából 30 méterre tőlük nézelődött.Az apró fehér kis házikedvencem merészen felugrott a térdemre ültömben,morgott,vicsorított.(Akkora volt,mint a nagyobbik dog feje)És elkergette a két kutyát.
Erre jön a gazdi:
-Tegye rá a pórázt,legyen oly kedves.Biztos elmebeteg ez a kutya!Még a végén megtámad.
-Egész biztos lehet benne,amennyiben nem tartja a tisztes távolságot. :D
Mai sétánk alkalmával:
Próbáltam arra szoktatni a Titot,hogy a lábam mellett sétáljon.A következő történt.Jön egy srác szembe (általánosból ismertem,így régi barát) és megáll köszöngetni.Kedélyesen elcsacsogtunk,hogy mizujs velünk mostanság,majd indultam volna a kutyával. - Aki körbe tekerte a pórázt kedves ismerősöm lába körül.Így az utóbbi nagyot zakózott pofával előre a járda széli füvön.
-Hát..izé.. bocsáss meg.- szabadkoztam és letekertem a fekvő srác lábáról a pórázt.-Akkor mi most mennénk.
És vörösödő fejjel szaporára vettem az iramot.
Később párom is csatlakozott hozzánk a parkban.Már messziről kiszúrtuk a részeg muksót 100 méterre,úgyhogy nehéz szívvel engedtük szabadjára a Titot.Persze a kis humanista eb vándorútja során akarva-akaratlan felvedezte a kis csövit a park betonfala mellett.
-Nem mész innen,te korcs!-kiabálta tisztán kivehetően a hajléktalan úr.És (amennyire a koordinációs zavarai engedték) kergetni kezdte a kis fehér ölebünket.
-Anyádon rúglak!-csattant fel a párom mellőlem.Vörösödő fejjel megindult a haddelhad felé eképpen szólva.-Majd én is jól elkergetlek a csöves apád retkes f@szába!
20-30 méterről figyeltem a jelenetet.A hajléktalan kergette a Titot,a párom meg a hajléktalant.Odamenni felesleges lett volna,a barátom forrófejűségét ismerve nyugton maradtam.Végül odahívtam a Titot,s -tennivaló híján - a csöves bácsi is eloldalgot.
Párom hősies vigyorral arcán homlokon csókolt.
-Látod,hogy elkergettem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!