Mondasz ilyen kínos eseteket ami már veled, vagy ismerősöddel történt?
1. vagyok.
meg ha leviszem sétáltatni a kutyámat mindig elkezd követni egy bácsi és azt magyarázza hogy milyen aranyos.
meg van egy pasi aki a haverjával asztali teniszezik vagy nemtudom mi a nevexD és állandóan ha meglátja elkezd rá nyávogni. :@
Én visszaszólok
Pl, múltkor sétáltattam a német juhászomat és ott volt a barátnőm is... Elmentünk a játszó tér felé, mert ott egy domb meg egy rét..
És erre látjuk, hogy legalább 3-4 kisgyerek szülőkkel (!)
és 2 kisebb fajta kutyával (valamilyen buldog lehetett az egyik, másik meg westi ) ott ültek és járkáltak össze-vissza..
Barátnőm tanácsolta hogy menjünk mi is be, de nem mentünk mert fel volt a játszótér kapuján egy táblára tüntetve, hogy kutyát bevinni tilos.
És ha én viszem be, akkor bezzeg 100% hogy szóltak volna...
ennyit érnek..
A kérdezőnek:
A múltkor egy harci kutya megvadult és a kutyasétáltató kerítésének vágta magát és teljes erőből neki a rácsnak és úgy őrjöngött rám,na ebből azt szűrtem le hogy ha nem lenne kerítés simán le kellene lőni mivel az ilyen kutyát nem hiszem hogy vissza tudná hívni a gazdája ha valakinek nekimenne ezért is érdemes ilyen kutyát tenyészteni és tartani ha bekattan addig tart,
(mert csak kiirtani lehet utána)mivel közveszélyessé válik.
Én a kutyusomat mindig arra sétáltattam, amerre a szerelmem lakott :)) (régi sztori)
Sose bírtunk évekig összetalálkozni, aztán egyszer mégis: szakadt az eső, és csurig ázott hajjal, a szemfesték folyt az arcomot, a kutyám meg éppen kakált...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!