Mondasz ilyen kínos eseteket ami már veled, vagy ismerősöddel történt?
meg van egy pasi aki a haverjával asztali teniszezik vagy nemtudom mi a nevexD és állandóan ha meglátja elkezd rá nyávogni. :@
ezen mi olyan nem érthető? "MEG VAN EGY PASI AKI A HAVERJÁVAL ASZTALI TENISZEZIK"
és na vajon mire nyávoghat rá-.-
felfogás kérdése. fogadok hogy mindenki más értette
Legkínosabb:
altatni kellett a kiskutyám, mert nem estek ki a tejfogai
nem bírtam kire hagyni amig lábadozik, szabit se tudtam kivenni, bevittem hát a boltba dolgozni
csörgött a telo, felvettem, ő meg közbe suttyomba betojt a bolt közepére ... persze abban a pillanatban bejött az ügyfél és belelépett ... nem hinném, hogy valaha is visszajött :D
Nekem egy westiem van. És amikor sétáltatom ittis vannak beszólások. nem azok a sértős fajták, inkább xcsak nevetni lehet rajta, én csak elengedem a fülem mellett. Pl: " Ez milyen fata macska?:O" " Macska pórázon?"
Voltak akik felháborodnak hogy hogy képzelem azt hogy szabadon(póráz nélkül" sétáltatom a kutyámat. Ennek ellenére az ő kutyája "önsltáltató" és nemegyszer volt rá alkalom hogy majdnem nekünkjött -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!