Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondasz ilyen kínos eseteket...

Mondasz ilyen kínos eseteket ami már veled, vagy ismerősöddel történt?

Figyelt kérdés
Pl, hogy sétáltatod mondjuk a bullyd és akkor azért szólnak be, mert "harci" kutyát, te hogy mersz sétáltatni, vagy mondjuk yorkid, csivid van és akkor amiatt, hogy ez nem is kutya, vagy, hogy valaki ok nélkül megijedt a kutyádtól. Pl Dog-od van, aki halál nyugodt, és jön veled szembe egy másik kutyás valami kistestűvel, és az amint meglát titeket felkapja? Szóval ilyesmi...
2010. szept. 14. 18:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

meg van egy pasi aki a haverjával asztali teniszezik vagy nemtudom mi a nevexD és állandóan ha meglátja elkezd rá nyávogni. :@

ezen mi olyan nem érthető? "MEG VAN EGY PASI AKI A HAVERJÁVAL ASZTALI TENISZEZIK"

és na vajon mire nyávoghat rá-.-

felfogás kérdése. fogadok hogy mindenki más értette

2010. szept. 14. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Szia! Engem szinte mindennap ér valami atrocitás, nekem egy fehér boxerem van, nah képzelheted, hogy ha megyek vele sétálni milyen jelzőket kapok. Sokszor átmennek a másik oldalba, és úgy néznek rám, mintha egy dinót sétáltatnék. Vagy, hogy az utcában, hogy merészelem sétáltatni a kutyámat, mert hogy az utcában az összes kutya lármázik, de én ilyenkor nem szoktam veszekedni, mert felesleges, inkább elengedem a fülem mellett, és azért is mindig ott sétáltatom :). De talán a vicces esetek jobban bennem maradnak pl. : volt, hogy egy hapsi odajött nagy csodálkozva, hogy jééé ez egy argentin boxer?? háát persze! Meg volt, hogy sétáltunk ketten a kutyámmal, és elkezdett rotyogtatni, egy kicsit szeles volt a drágám XD, na gondolhatod, úgy égett a fejem, biztos azt hitték, hogy én voltam.
2010. szept. 14. 18:58
 13/24 anonim ***** válasza:
Egy hete találkoztam az utcán egy yorkie-t sétáltató nővel, velem volt a 10 hónapos fekete mudim. elkezdtünk beszélgetni a kutyákról, erre megkérdezte, hogy a kutya neve a mudi? ???? Nem, mondtam, a fajtája. :))) Magyar létére nem ismeri a magyar kutyafajtákat, de persze a yorkshire terriert igen...
2010. szept. 14. 20:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Legkínosabb:

altatni kellett a kiskutyám, mert nem estek ki a tejfogai

nem bírtam kire hagyni amig lábadozik, szabit se tudtam kivenni, bevittem hát a boltba dolgozni

csörgött a telo, felvettem, ő meg közbe suttyomba betojt a bolt közepére ... persze abban a pillanatban bejött az ügyfél és belelépett ... nem hinném, hogy valaha is visszajött :D

2010. szept. 14. 20:15
 15/24 A kérdező kommentje:
úristen, az mondták a spánidra, hogy macska? :O Vérig sértés! nekem is van egy! Fogadjunk, hogy pofán rúgnám! Többieknek is köszi, csak érdekelt, hogy hány sorstárs van, mert a másik kutyám amstaff keverék, és ha megyek a játszótér felé (mert arra van a kutyafuttató is) akkor szólnak ott be az idegbeteg anyatigrisek, hogy vigyem innen azt a harci dögöt, mert ha bármit csinál a gyerekekkel, akkor lepereli a gatyám O_o Bezzeg, ha egy 2 éves rohan oda a kutyámhoz és rántja meg a fülét és erre a kutyám fel vonyít (nem kap oda, mert általában visszahúzom, és amúgy is gyerekszerető), akkoris én vagyok a hibás, hogy a kutya majdnem megharapta a gyereket! Pedig a kutyán póráz van. Első reakcióm arra, hogy már elnézést, de a gyerek rohan ide és egzecíroztatja a kutyám, tegyenek rá is pórázt! Erre fel vannak háborodva, hogy hogy merek egy gyereket a kutyához mérni, hisz az csak egy állat! Erre jön, hogy nekem pedig ő a gyerekem, és soha nem rohan oda másokhoz, hogy ráncigálja őket, mégis rá kell a póráz, mert nincsenek a kutyásoknak jogai, holott egyes gyerekek veszélyesebbek mint egy "harci" kutya. Szóval nálam is minden napos, már fel vagyok rá készülve, van is néhány frappáns, de mégse sértő beszólásom, hogy ébredjenek rá a saját hülyeségükre!
2010. szept. 14. 20:21
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem egy westiem van. És amikor sétáltatom ittis vannak beszólások. nem azok a sértős fajták, inkább xcsak nevetni lehet rajta, én csak elengedem a fülem mellett. Pl: " Ez milyen fata macska?:O" " Macska pórázon?"

Voltak akik felháborodnak hogy hogy képzelem azt hogy szabadon(póráz nélkül" sétáltatom a kutyámat. Ennek ellenére az ő kutyája "önsltáltató" és nemegyszer volt rá alkalom hogy majdnem nekünkjött -.-"

2010. szept. 14. 20:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Nek mudijaim vannak. Elég gyakran beszólnak, hogy: mi ez a korcskeverék, rondaság, pitbull, véreb, patkány, bárány stb... Érdekes aki közelebbről megismeri az már nem mer rá ilyet mondani. Meg vannak akik azért szólnak be mert hogy merészelem az ő utcájukba vinji a kutyáim hogy az 9övék láőrmázzon és ne tudjanak nyugodtan lenni. Szóval vannak ilyen hülye emberek.
2010. szept. 14. 20:35
 18/24 Norczy ***** válasza:
ezek velem is előfordultak! Csau csaum van! Volt már aki lemacskázta, harcikutyázta. Volt olyan amikor be akarták mesélni a lilanyelve miatt h szívbeteg és csak győzködött a nő h higyjem már h beteg az a szegény állat! Aztán meg látták h minden nap sétáltatom(teszem hozzá falun) és megkérdezték h elégedett vagyok-e vele, én meg miért ne lennék akkor nem sétáltatnám. Aztán volt az is h a pasi odajött hozzám hogy neki adom-e a kutyám mert tetszik neki, én meg poénosra vettem h mennyit ad érte és erre kiderült h komolyan gondolta és ingyen, na erre jól elküldtem!
2010. szept. 14. 21:22
 19/24 A kérdező kommentje:
tyűha. Egy csaut? Pedig az olyan aranyos :D meg westiet? Hát ez fura. Én azt hittem, csak a nagyon kicsi kutyák, meg a "harci" kutyáknak titulált ebek iránt vannak így az emberek, de hát úgy tűnik ebben az országban, sok előítélettel kell megküzdeni a kutyásoknak :/ Mondjuk általában a bunkók miatt haragudnak a nemkutyások, a felelős kutyásokra is (hisz nem mindig lehet első ránézésből megmondani) hisz azok nem szedik össze a kakit, még akkor se, ha 10 méterre van a gumigyűjtő. Merthogy, kifogások mindig vannak: á minek, elbomlik!; Pfuj, én hozzá nem érek, még zacskóval se!; elfogyott a zacskóm otthon és most nem tudom összeszedni, de egyébként mindig!; tele van a gyűjtő, kukába meg nem lehet beledobni!; mit dumálsz te nekem? dehogy szedem! Ha zavar szedd fel te! és stb... (ezekkel már mind találkoztam).
2010. szept. 14. 21:54
 20/24 A kérdező kommentje:
sorry, a hülye megfogalmazásért csak fáradt vagyok. :D Szóval, hogy a nemkutyások a felelőtlenekre haragszanak, mert azok nem szedik össze.
2010. szept. 14. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!