Ha regisztrációs lapot kaptam származási lap helyett, "törzskönyv" néven, akkor át lettem verve?
Figyelt kérdés
Családi kutyus, nem hordom semmiféle kiállátásra, vagy ilyesmi, de törzskönyves kutyában egyeztünk meg a tenyésztővel. Akkor most kaptam egy ugyan papíros, de nem is törzskönyves kutyát?2022. márc. 28. 23:27
31/32 anonim válasza:
21-es olvasd el a btk 373 § (1) bekezdését
A kérdezőt becsapták, csalás kategória nem csak a büntető jogban de az üzleti jogban is. Kára származott belőle, eddig csak trollnak gondoltalak, most már egész mást gondolok rólad. Nem azt, amit a jogász válaszoló írt, bár elgondolkodtató, hogy esetlegesen az eladó fél vagy, hanem azt, hogy te a bűncselekményeket pártolod. Súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!