Ha regisztrációs lapot kaptam származási lap helyett, "törzskönyv" néven, akkor át lettem verve?
10, csak egy hivatásos bűnöző ír ilyen hozzászólást. Minden becsületes ember a csalók elkapásán dolgozik, nem a csalók ellen dolgozók akadályozásán, lealázásán, kigúnyolásán.
Ezzel a húzásoddal csak növeled a rovásodon lévő dolgokat, nem fogsz kisebb büntetést kapni a törzskönyvi csalásaidért.
Kérdező, menj be egy olyan közösségbe, ahol sorstársaid vannak, könnyebben le lehet úgy fülelni őket. Én ennek a 10. hozzászólónak a regisztrációját is jelenteném a rendőröknek, mentsd el, hátha így a neten lenyomozzák, hol lakik a tisztelt törzskönyvcsaló.
Ha valakinek törzskönyvet igérnek és regisztrációs lapot adnak az nem csak megtévesztés hanem csalás mivel az adás-vétel lezárult. Ha nem zárult volna le és csak érdeklődő akkor megtévesztés kategória de az is ugyanugy bűncselekmény.
Nem változtat a tényen hogy bűncselekmény mind a kettő. Én a helyébe a MEOE-nél is csekkoltatnám az illetőt hogy bejegyzett tenyésztő-e vagy még szakmai képesítése sincs ugyanis a kutyatenyésztő okj-s szakma szakmakóddal. Ami azóta változott hogy az OKJ átalakult ergo a szakmakód is változott aminek utána kell kérdezni.
Kérdés orvosi szűrőlapja van-e az adott fajtára.
Nem vagyok jogász nekem csak a nagyszüleim voltak jogászok, de egyetértek az előbbi válaszolóval aki azt írta ő jogász. De az utolsó válaszoló aki válaszolt ha netalántán jogász bár kétlem megkérhetném hogy ne sértegessen?
21-es veled ellentétben én tudom mi a különbség a becsületsértés és a rágalmazás között.
A nagyszüleim úgy jönnek ide hogy megvádoltál hogy én vagyok a jogász válaszoló és rágalmaztál hogy én csalás indítékkal több regisztrációt tartok fenn.
Irtam hogy nem én vagyok a jogász válaszoló, nekem a nagyszüleim voltak jogászok. A többi kérdésed figyelmenkívül hagyom. Lesz aki tudja miért írtam a "voltak" szót.
A jogász válaszolot is rágalmaztad mert azt mondtad róla hogy valótlant állít magáról de ugyanakkor becsületsértést is követtél el mert azt mondtad rá hogy a sopronkőhidai börtönben ül bűnözőként gunyoros megfogalmazásban. Ezt írtad neki idézem:
"Sopronkőhidán a napköziben ahol írni-olvasni tanítottak? Az nem szakdolgozat volt büntetőjogból, hanem saját szavaiddal le kellett írnod miért kerültél be és mit mondott a bíró néni meg az ügyész néni. Vizsga volt a hat elemis bizonyítványhoz. Meglett amúgy?"
Belegondoltál ha a te gondolkodásmódodat követjük ha igaz hogy jogász a válaszoló,akkor egy doktori szakvizsgát tett válaszolónak írtad ezt. Mit szólnál ha bíró lenne a válaszoló vagy ügyész?
Én pl. Tudom hol találom a btk-t. Te tudod?
Milyen fajta? Mert németjuhászban macerás. Például, mudiban, magyar agárban viszont annyira nem, mert náluk nyitott a törzskönyv és bevesznek papír nélküli egyedeket is a tenyésztésbe, ha azok teljesítik a követelményeket, egészségesnek találtattak.
Ebben az esetben, regisztrációs lappal is ugyanúgy mehetsz kiállításokra, teljesítheti a tenyészszemlét is, teljesen olyan, mint egy származási lap, csak "üres".
Német juhász esetében pedig ugyan tenyésztésbe vehető, de nagyon macerás és borzalom procedúra a reglapos kutyákkal bármit is csinálni, más követelmények is vonatkoznak rájuk.
----
Annyit azért engedj meg, hogy ugyan átverve nem te lettél, hs neked származási lapos kutyát ígértek, de reglapot kaptál, hanem a tenyészszervezet. Ezek után, ezzel a "tenyésztővel", nem igazán bocsájtkoznék semmibe se.
15-ös vagyok. Köszönöm, hogy lepontoztatok, azèrt, mert megkèrdeztem, milyen fajta.
Èn kèrek elnèzèst, hogy a sok totum factummal ellentètben VAN FOGALMAM a nyitott törzskönyvü kutyàkról. Kèrdezö, irj rám privàtban, ha pl mudi a kutyàd ( vagy màs nyitott tk-vü fajta), adok szivesen èrdemi informàciót, a vàlaszoló osotba csürhe, aki meg csak egymast birja szidni alpári mòdon, az meg kapja be a valagamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!