Létezik tökéletes kutya? Számodra mit jelent az, hogy tökéletes kutya?
semmiből sincs tökéletes szerintem!
de amúgy magyar vizsla :)
Kérdés milyen igényeid vannak és mit vársz el az adott kutyától, illetve h az adott kutya/fajta alkalmas-e az adott feladatra.
Pl. nekem egy labradorom van. Agilityzek vele. A maga nemében tökéletes. Tudom h kihozza magából a maximumot, figyel rám, amit labradorral el lehetett érni azt ő elérte. Egy dologgal kell tisztában lennem: sosem fog megverni egy munkavonalas border colliet a pályán. De mindemellett tökéletes: ő egy border collie aggyal megáldott labrador - vagy csak szimplán nagyon szerencsés testfelépítése van :o)
Én szeretem ha egy kutyának van megjelenése, tekintélye. Mindenképpen a "harcikutyák" a számomra megfelelőek. Elég erőskezű vagyok és amit elvárok a kutyámtól azt tökéletesen kell teljesítenie.
Szóval legyen okos, bátor, könnyen kezelhető, jó idegrendszerű.
Fontos nekem h bárhova (ahova lehet) magammal vihessem és ne kelljen azon aggódnom h lepisil vmit, odakakil ahova nem kellene, elszalad, ráugrik vkire stb.
Jelenleg egy shih-tzu-m van és lehet h vicces lesz de úgy van nevelve mint egy "harcikutya". Amit elvárok tőle azt teljesíti, csak éppenséggel ő nem olyan nagy és nem éppen olyan feltűnő ha megjelenik vhol. Bár ő pont a másik véglet, nem azért tűnik fel mert olyan "zord" hanem azért mert olyan mint egy plüssmaci xD Imádom őt is, de ha lesz saját lakásom mindenképpen lesz egy staff bull-om is mellette :)
20/L
15:56-osnak.
Nincs olyan hogy harcikutya... csak olyan van , hogy vadászkutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!