Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik tökéletes kutya?...

Létezik tökéletes kutya? Számodra mit jelent az, hogy tökéletes kutya?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 15:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

semmiből sincs tökéletes szerintem!

de amúgy magyar vizsla :)

2010. szept. 14. 15:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A tökéletes kutya bármikor behívható, és bármiről letiltható. Egy tökéletes gazdi a feltétele :)
2010. szept. 14. 15:38
 3/20 anonim ***** válasza:

Kérdés milyen igényeid vannak és mit vársz el az adott kutyától, illetve h az adott kutya/fajta alkalmas-e az adott feladatra.

Pl. nekem egy labradorom van. Agilityzek vele. A maga nemében tökéletes. Tudom h kihozza magából a maximumot, figyel rám, amit labradorral el lehetett érni azt ő elérte. Egy dologgal kell tisztában lennem: sosem fog megverni egy munkavonalas border colliet a pályán. De mindemellett tökéletes: ő egy border collie aggyal megáldott labrador - vagy csak szimplán nagyon szerencsés testfelépítése van :o)

2010. szept. 14. 15:38
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2010. szept. 14. 15:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok. :D
2010. szept. 14. 15:39
 6/20 anonim ***** válasza:
Tökéletes kutya? A kutya olyan, amilyenné teszed. Ha neveled és falkavezér vagy, okos és szófogadó társad lesz. Ha kiszórod az udvarra és dobsz elé kaját...akkor kutya lesz. Ez nem a kutyán múlik, bár kicsit azon is. Pl az agár butább és nehezebben tanítható, mint pl. a vizsla, dobermann, rottweiler, német juhász, stb.
2010. szept. 14. 15:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy számodra milyen a megfelelő kutya, tudom, minden a nevelésen múlik, bár nem ezt kérdeztem. Tulajdonságai alapján mi a neked legmegfelelőbb, úgymond "tökéletes" kutya?
2010. szept. 14. 15:50
 8/20 anonim ***** válasza:

Én szeretem ha egy kutyának van megjelenése, tekintélye. Mindenképpen a "harcikutyák" a számomra megfelelőek. Elég erőskezű vagyok és amit elvárok a kutyámtól azt tökéletesen kell teljesítenie.

Szóval legyen okos, bátor, könnyen kezelhető, jó idegrendszerű.

Fontos nekem h bárhova (ahova lehet) magammal vihessem és ne kelljen azon aggódnom h lepisil vmit, odakakil ahova nem kellene, elszalad, ráugrik vkire stb.

Jelenleg egy shih-tzu-m van és lehet h vicces lesz de úgy van nevelve mint egy "harcikutya". Amit elvárok tőle azt teljesíti, csak éppenséggel ő nem olyan nagy és nem éppen olyan feltűnő ha megjelenik vhol. Bár ő pont a másik véglet, nem azért tűnik fel mert olyan "zord" hanem azért mert olyan mint egy plüssmaci xD Imádom őt is, de ha lesz saját lakásom mindenképpen lesz egy staff bull-om is mellette :)

20/L

2010. szept. 14. 15:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem még csak kiskutyám van. Még nem tudunk semmi különöset, de amikor alszik, órákig tudnám nézegetni, mert tökéletesnek látom,.Imádom.
2010. szept. 14. 15:57
 10/20 anonim ***** válasza:

15:56-osnak.

Nincs olyan hogy harcikutya... csak olyan van , hogy vadászkutya.

2010. szept. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!