Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet a kutyát egy...

Hogyan lehet a kutyát egy helyre szoktatni?

Figyelt kérdés
sziasztok az én kutyám most szül egy napja a kutyaóljában mert nem vetük észre,behoztuk a házba és minden hova hurcolta a kölyköket a szájában,egyik sarokbol a másikba tudnátok nekem segiten?elöre is köszönöm.
2010. szept. 14. 13:50
 1/9 anonim válasza:
szerintem a konykoket tedd egy kijelolt helyre es hivd oda az anyát majd maradj ott par percig vele, hogy ne menjen el. ha nem működik mindig tedd vissza a kolykoket es az anyát is hivd oda, akárhányszor is megy el. egy idő után megunja és ottmarad.
2010. szept. 14. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Az anyakutya mindig odaviszi a kölykeit ahol Ő biztonságosnak érzi. Az hogy ti azt gondoljátok,hogy X helyen jobb lesz nekik, de ő ott nem érzi őket biztonságban akkor vissza fogja cipelni őket bármennyiszer... lehet hogy pont miattatok,hogy bolygatjátok őket.Ahol ő leteszi őket, oda vigyed a kutyakosarat vagy amit szándékozol nekik és hagyd őket békén, mert a kicsiknek nem jó hogy cipelik össze vissza, szegény mamakutya meg össze fog zavarodni. Ő jobban tudja,hogy mi jó nekik hidd el.
2010. szept. 14. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem is értem, miért kellett elmozdítani onnan, amit ő biztonságosnak ítélt meg? Valószínűleg a legjobb helye ott lenne, ahol szülni akart eredetileg is.
2010. szept. 14. 13:59
 4/9 A kérdező kommentje:
igen viszatettük csak ott sem érzi jól magát!!!!
2010. szept. 14. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:
amugy nagyonaranyosak kis westik tegnap születtek
2010. szept. 14. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
westit kutyaÓLban szaporitani ... gratulálok ...
2010. szept. 14. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
De egyáltalán minek zaklattátok? Hagyjátok már békén azt a szerencsétlen mama kutyát hadd találja ki hova akarja tenni a kölykeit. Aztán meg ivartlanítsátok.
2010. szept. 14. 15:21
 8/9 A kérdező kommentje:
az olban van nany helyen a garázsban ahol szült és ott már jól van!és nem fogom ivartalanitani, és nem piszkáltunk!
2010. szept. 14. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Én pont most rendeltem meg ezt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a hatása az én kicsi Goldenemnél :-)

[link]

2010. dec. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!