Hogy kerülhetem el, hogy ugasson a kutya?
Igazán nem tudsz mit tenni. Azon kívül, hogy szólsz, 1x, kedvesen. Gazdi oldalról lehetne ezt kezelni, ha tud a gazdi a problémáról és ha van olyan intelligens, hogy meg akarja oldani. (Az hogy mennyi foglalkozást látsz az más kérdés, nem egy elfoglalt gazdit ismerek, aki este 10-11 körül jut oda, hogy tanuljon, sétáljon a kutyáival.)
Viszont: ha majd lesz saját kutyusotok, arra nagyon oda kellene figyelni, hogy ne ijedjen meg a szomszédban ordító kutyustól illetve ne tanulja meg, hogy mekkora poén a kerítésnél szájkaratézni. (Pont ebben vagyok a kutyámmal.)
Nem is èrtem ezeket az engedd át magadhoz kommenteket. Már mièrt tenne ilyet? :D
Sajnos tényleg csak a szomszèddal tudsz beszélni, mást nagyon nem. Nekem ugatós mudim van, a szomszèdban kèt kisgyerek. Nagyon cukik :) en kutyám le van rendesen mozgatva, tehat nem azert ugatja oket, mert tele lenne energiàval, hanem a területèt vèdi (vèdenè ha hagynàm :D). Így nálunk csak felügyekettel van kint a kutya a kertben (gyerekektöl függetlenül is), ès akàrhányszor menne a kerítèshez ugatni, ràszòlok, lefektetem. A szomszèd gyerekeinek is joga van a nyugodt jàtèkhoz. Mindenkinek a felelössège a sajàt kutyáját úgy rendezni, hogy ne zavarja a környezetet. Öszintèn nem èrtem a szomszèdodat, hogy lehet ennyire nem törödöm. Te viszont nagyon rendesen állsz hozzá a dologhoz, kèrdezö. :)
Sajan semmi más nincs, mint a szomszèddal beszélni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!