A segítségetekre van szükségem!Van egy 4hos kan spánielem.Támad és harap és üvöltve kiabál.Mit tegyek?
Van egy 4 hos kan spanielem iszonyatosan fel a porszivotol.Ha rászolunk akkor ordit es morog. Sajnos mar 2x nekem ugrott es csunyan megharapott.Kislanyomra is morgott. Az allatunk levo lakok mar szoltak hogy nagyon hangos a kutya. Hiaba nyugtatom ő akkor is csak ordit. 2x csaptam oda neki amikor megharapott.Sosem bantottuk. Rendszeresen foglalkozom vele. Mi a fene van vele? Mit tegyek?
Nem szeretnem ha a kislanyomat is megharapna!
Nyilván fél, főleg hogy kicsi. Gondolom a kislányodnak pár hónapos korában nem raktad oda a porszívót a füléhez. A kutyák meg amúgy is jobban hallanak ingereli a hangja.
Nem értem ha nem értetek a kutyákhoz minek vettetek kutyát? Főleg spánielt amihez egy magabiztos kemény kezű gazda kell. Az ilyet sosem fogom megérteni. A kutyát meg a gyerekedet sajnálom csak ebben a sztoriban hogy ilyen anyjuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!