SOS! Nagyon kéne a segítségetek, rá kell vennem a szüleimet, hogy ne költözzünk el. Ha elköltözünk abba én bele halok, mert itt van a kutyám és őt mindennél jobban szeretem. Kérlek titeket hogyan űzzem el innen az érdeklődőket?
Megértem az érzelmeidet, de ha a szüleid költözni akarnak, annak biztosan megvan az oka, és nem tudod őket lebeszélni.
Viszont: miért nem viszitek a kutyádat is magatokkal? Mi lesz vele?
Sajnos nem fogod tudni lebeszélni őket, az érdeklődőket meg pláne ne zaklasd, mert nagyon rosszul járhatsz.
A kutyát nem tudjátok magatokkal vinni?
Az a lehetőség jutott még eszembe, hogy valaki ismerős ideiglenesen vigyáz rá, aztán ha megismerkedtek egy kedves szomszéddal akinek kutyára van szüksége, akkor esetleg vigyázhatna ő rá - minden nap láthatnád, és valószínűleg gondozhatod is.
Vigyétek magatokkal!
Napi 3 sétával minden kutya vígan el van.
Én reggel fél 8 körül leviszem őket 10 percre, délután 4-fél 5 körül kb 1 órát lent vagyunk,nagyon jó időben többet.
Este meg 10-20 perces séta.
Hétvégén meg 2-3 órákat is kint vagyunk jó időben a parkban.Illetve minden séta hosszabb.
Meg lehet oldani.Tény,hogy kis rendszert megkövetel ha vki lakásban tartja a kutyáját.De nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!