Segítség! Beköpték a legyek?!
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves tacskó, akinek gennyes méhgyulladása van és beköpték a legyek! Tele van sebbel és mászkálnak benne a kukacok! A lába, a szeme, mindene... És nagyon sír, állatorvos csak holnap lesz!!!2022. márc. 20. 12:59
11/21 anonim válasza:
Forduljon fel, aki így hagyja az állatát.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem az én kutyám, az utcán találtam rá, zöld legyek szálltak rá! Én is azért próbálok segíteni, mert megszakad a szívem. Gennyes méhgyulladása van, gondolom, mert a hasa tiszta genny, fel van puffadva, láttam már hasonlót. Nem biztos, hogy pont 15 éves, de nagyon öreg, tiszta ősz.
2022. márc. 20. 14:10
13/21 A kérdező kommentje:
8-as! Miért gondolod, hogy kamu?
2022. márc. 20. 14:13
14/21 anonim válasza:
Ilyen állapotú kutyánál keress valahol ügyeletes orvosi rendelőt és nagyon valószínű, elaltatják. De megszabadul a borzasztó kínlódástól.
Hol élsz, merre ?
15/21 anonim válasza:
Ilyen állapotban a halál tényleg megváltás lenne neki :((( Édes baba :(
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, utolsó kettő. Valószínű, hogy el fogjuk vinni Budapestre elaltattatni, mert már a kukacok kiették a jobb szemét.
2022. márc. 20. 14:54
17/21 anonim válasza:
Jesszus isten, komolyan megszédültem. Imádom a kutyákat,nekem is van, el sem tudom képzelni mit szenvedhet az a csöppség :(
18/21 anonim válasza:
A gennyes méhgyulladás kívülről hogyan látszik?
19/21 anonim válasza:
ma 14:54
A lehető legjobbat teszitek azzal a szegény kutyával. Így ismeretlenül is nagy tisztelet jár érte, hogy egy kidobott, szenvedő állaton hajlandóak vagytok segíteni.
20/21 anonim válasza:
Ha az utcán találtad, akkor honnan tudod, hogy 15 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!