Segítség! A kutyám nem eszik és nem iszik, kedvetlen ,fekszik egész nap. Mi lehet a baja?
5 honapos husky. Tény és való, Pont Most kezdett el tüzelni(duzzadt a puncija és vérfoltok látszódtak rajta ma reggel)
3-4 napja észrevettem hogy már nem nagyon ette meg a csirkefarhátat.
2 napja elvittem sétálni, akkor játszott egy másik kutyussal, de egy pitbull kirontott az egyik kapu mögül és megszorongatta szegénykémet-szerencsére hamar elengedte mert közben lefojtottam, nagyon megijedt a kicsim alig bírtam utána megfogni. Aznap nagyimnál is voltunk, ahol ivott egy vödörből amibe
nagyon mocskos büdös szemetes víz volt.
Másnap reggeltöl már alig mozgott, olyan mint aki depressziós...nem tudom mi lehet a baja
Ilyen embernek minek kutya? Nem tudsz vigyázni rá. Hogy engedheted, hogy szemetes vízből igyon, ki tudja, mi volt benne. Kérlek soha ne legyen gyereked, neked nem való, felelőtlen vagy.
Azonnal vidd állatorvoshoz!! Mire vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!