Segítség! A kutyám nem eszik és nem iszik, kedvetlen ,fekszik egész nap. Mi lehet a baja?
5 honapos husky. Tény és való, Pont Most kezdett el tüzelni(duzzadt a puncija és vérfoltok látszódtak rajta ma reggel)
3-4 napja észrevettem hogy már nem nagyon ette meg a csirkefarhátat.
2 napja elvittem sétálni, akkor játszott egy másik kutyussal, de egy pitbull kirontott az egyik kapu mögül és megszorongatta szegénykémet-szerencsére hamar elengedte mert közben lefojtottam, nagyon megijedt a kicsim alig bírtam utána megfogni. Aznap nagyimnál is voltunk, ahol ivott egy vödörből amibe
nagyon mocskos büdös szemetes víz volt.
Másnap reggeltöl már alig mozgott, olyan mint aki depressziós...nem tudom mi lehet a baja
Mondjuk akár kamu kérdés akár nem.
De ha valaki annyira egyedül van,hogy ha baj van nincs ki segítsen,nincs kocsi és kukutyinban él ahol állatorvos sincs akkor mondjuk nem kéne állatot vállalni.
Azonnal orvos. A halalan van!!!
Nem fogja megelni a hetfot.
Durva,h ilyen nemtorodom smbereknek van kutyaja. Van allathordozo meg vonat. Vidd el egy nagyvarosba orvoshoz.
A kutyatartas koltsegekkel is jar. Viseld gondjat. Azt elvarod,h vigyazzon rad,ha felno,de te meg nem akarod ellatni?? Erdekes lett volna,ha anyadek kicsapnak teged az utcara oar hetre,aztan csak talasz vmelyik kukaban etelt,ellatast. Teged is ellattak,gondoztak.
Soha ne itasd semmibol.csak amit te adsz neki. Mashol ne ebgedd szabadon,ha ilyen felelotlen rendetlenek a rokonaid.
Gondolom vmi kemeny vegyszeres felmosoviz volt.
Annyi egészen biztos, hogy nem depressziós, hanem beteg.
Mi baja azt nem tudom, tippelni lehet de azzal nem mész sokra. A gyógyításhoz orvos kell.
Persze, hogy zárva a rendelő, vasárnap van. Erre találták ki az ügyeletet.
Remélem már ott vagytok.
Nem nagyon szoktak névvel (akár nickkel) kamut kiírni.
Az a tragikus, hogy lehetnek ilyen esetek, ...sőt különbek is.
A Kérdező meg eltűnt! Remélem volt orvosnál.
Pedig ez gennyes méhgyulladás,nem pedig tüzel a kutya.
Nem létezik,hogy az 5 hónapos szuka neki indult tüzelni minden előjel nélkül,és aztán mellé még bágyadt is lesz (mikor pont hogy izgatottabbak),kedvtelen,nem eszik..
5 hónapos szuka NEM tüzel még.
Egyébként minden tüzelő szuka takarít maga után, tehát nem lenne a péráján vérfolt.
Pitbull megszorongatta, de semmi baja, mert lefojtotta? :D hát persze. Ez provokatív kamu.
Nem provokálok senkit. A kutya jól van semmj baja csak azért viselkedik így mert tüzel. Tényleg Nagyon fel van duzzadva a nunija és barnás vér jön belőle. Most egy hétig semmit nem is fog enni, csak vizet iszik.
Éjszakára bezártam a pincébe, nehogy itt ugasson megint a falu összes korcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!