Segítség! A kutyám nem eszik és nem iszik, kedvetlen ,fekszik egész nap. Mi lehet a baja?
5 honapos husky. Tény és való, Pont Most kezdett el tüzelni(duzzadt a puncija és vérfoltok látszódtak rajta ma reggel)
3-4 napja észrevettem hogy már nem nagyon ette meg a csirkefarhátat.
2 napja elvittem sétálni, akkor játszott egy másik kutyussal, de egy pitbull kirontott az egyik kapu mögül és megszorongatta szegénykémet-szerencsére hamar elengedte mert közben lefojtottam, nagyon megijedt a kicsim alig bírtam utána megfogni. Aznap nagyimnál is voltunk, ahol ivott egy vödörből amibe
nagyon mocskos büdös szemetes víz volt.
Másnap reggeltöl már alig mozgott, olyan mint aki depressziós...nem tudom mi lehet a baja
Túl sok a meseelem.
Tegyél föl a kutyáról fotót. Sajátot. Ugye csak annyi a valós része a sztorinak, hogy láttál már TV-ben Huskyt?
Remélem csak valami nagyon erős provokáció.Ugyanis a kutya haldoklik.Ha a nyelve és az ínye is sápadt a belső szervei elkezdtek leállni.
Keress rá a környéken az ügyeletekre és vidd be,ha ez nem lehetőség akkor kezd el kint megásni a sírját,ugyanis ez a kutya nem feltétlenül fogja megélni a hétfőt.Bár ha egy ilyennel felhívod az állatorvosotokat normális esetben nem érdekli a hétvége.
Ha túl is éli..:
-Normális étrend.A csirke farhát önmagában nem elég,mint "nyers etetés".Nézz utána mi az a barf,ha az nem fekszik normális táppal kell etetni,növésben van még.
-Figyelj rá,ne igyon-egyen bele mindenbe.Lehet hogy mérgezés valamelyik vödörből ivott anyagtól.
-5 hónapos még biztos,hogy nem tüzel.Jó lenne ivartalanítani is,mert ha legközelebb emiatt ront rá egy másik kutya az életben nem szeded ki alóla,főleg ha egy nagyobb testű mint egy kis 15-30 kilós Pit.Egy 40-50 kilós ki/be szökött Kuvaszt az életben nem szedsz le róla se akkor ha agresszívan támad,se akkor ha párzani fog a kutyáddal.Feleslegesen meg gondolom te se akarsz utána vért törölgetni (a tüzelés olyan mint a menstruáció.vagy pár csepp,vagy rengeteg vérrel jár.kutya függő) vagy kölykökkel bajlódni (remélem).
Sajnos hamarabb lesz ez valami betegség mint tüzelés.
Gennyes méhgyulladás szerintem.Az is ugyan olyan tünetekkel jár mint a tüzelés,csak mellé ott a bagyadtság,kedvtelenség,stb
13# persze, hogy provokáció.
Tüzelés -erre várja az ivartalanításos válaszokat, meg a szaporítani akarod-e kérdéseket. A csirkefarhátra az állatkínzó, mivel eteted jellegű válaszokat, a pitbull megtámadta, de ő lefojtotta -nyilvánvalóan egy szerencsétlen lúzer aki a saját fejében hősként tündököl. Mert ilyen nincs. De van a sztoriban nagymama, különleges összetételű mocskos víz és sápadt nyálkahártyák.
EMBEREK, NE DŐLJETEK MÁR BE, ANNYIRA NYILVÁNVALÓ!
.
Nem feltétlenül,mert tényleg van aki ennyire rosszul tart kutyát.Ilyen helyekről szokták elhozni a rosszul tartott kutyákat.Vagy épp a haldoklóakat mint ez is.Múltkor egy öregasszonytól hoztak el egy Pulit akinek rég hályog volt a szemén.Ő azthitte csak begyulladt..
Amikor megkérdezték,hogy akkor azzal miért nem ment orvoshoz letudta annyival,hogy nem elég a nyugdíja az állatorvosra.
Ezek a csirke farhát meg ivaros dolgok mindig csak a hab a tortán.
Bár való igaz,hogy a Pit része a dolognak alighanem puszta történet kiszinezés...:D
15# ha valós probléma lenne nem gondolná normális ésszel, hogy pitbullefojtós elemmel kiegészítse. De oké, látott a Spektrumon huskys dokufilmet az a valóság, mellé a nagymama, punci, farhát a sztori kiszínezésére való meseelem.
A lényeg a kérdezőnek, hogy aki olvassa az rosszul érezze magát. Beteglelkű kretén.
Állatkórház azonnal, ha kell utazz 100 km-t is...
Sápadt íny arra utal,hogy borrul fel a keringése,rohadt nagy a baj!!!!
Főleg,hogy nem iszik,nem eszik,fekszik plusz egy 5 hónapos kutyáról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!