Pici kutyával szabad barfozni?
Figyelt kérdés
Van egy 6 és egy 2,5 hónapos yorkim. Szabad/érdemes velük barfozni? Ilyet néztem ki nekik, mert ebben minden megvan és kistestű kutyáknak ajánlott, a csont is darálva van benne, plusz baromi olcsó is ahhoz képest, a havi adag a két kutyának 16-17 ezerből meglenne:
Meg vettem sima nyúlhusit is ugyaninnen, hogy azzal kezdjem. Milyen idős korukban kezdhetem el? Biztonságos nekik?
2022. márc. 12. 19:48
11/23 anonim válasza:
Jelentsd, leszarom. Semmi olyat nem írtam benne, mint amilyen sértőt te írtál a kiskutyákra.
12/23 anonim válasza:
A yorkie gyomra meg FAJTAJELLEGŰEN érzékeny te okos.
13/23 Maya Bunnyheart válasza:
13 as válaszoló, írd már meg hogy hol írtam sértőt a kistestű kutyákra?
14/23 anonim válasza:
Te meg mi a szarért jelented más hozzászólását 16-os?
15/23 anonim válasza:
Kutyáknak, patkánykergetős gatyaszártépős tacskóknak simán, de egy yorkiból ne akarj vérebet faragni... inkább a macskaetetést nézegesd.
16/23 A kérdező kommentje:
Nálam az egyik csirkeallergiás, de azon kívül nem érzékeny a gyomruk. És amúgy nem tudom, mire lehet érzékenyebb egy kutya gyomra, egy szar tápra, vagy a nyers húsra, ami alapvetően a természetes eledelük lenne. Szerintem a legegészségesebb egy kutyának a barf, de ha kicsiknek nem ajánlott, akkor persze nem adom nekik.
2022. márc. 12. 20:28
17/23 anonim válasza:
Akkor adjad, mit érdekel engem, nem az én kutyám. Én nem adnám soha.
18/23 A kérdező kommentje:
#18 mitől lenne a nyers hústól véreb egy kutya?🤣Nézzétek már meg a linket a kérdésben. Kis kockákat ennének, nem fél kiló csirkemellet meg farhátat tépnének szét.
2022. márc. 12. 20:29
19/23 Maya Bunnyheart válasza:
Ha van bármi kérdésed a barfról akkor nyugodtan írj nekem privátba, vagy lépj be a csoportba amit linkeltem. Mert itt már csak veszekedés van...
20/23 A kérdező kommentje:
#22 köszi, megnézem majd :) De ha ott sem ajánlják, akkor elvetem a dolgot.
2022. márc. 12. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!