Talán veszett? Ma jöttem hazafelé a suliból és találkoztam egy husky kutyával, aki elképesztően szelíd és nem is akar elmenni mellőlem. Egészen hazáig jött velem, és már itt van kb 3 órája a kutyáim ugatják de őt egyáltalán nem érdekli
Nekünk husky keverékünk van, szomorúan látom a helyi facebook csoportokban, hogy hetente szökik el a környékről valakinek a husky-ja. Van, hogy ugyanannak az embernek havonta többször is, ami elkeserítő. Már írták, de mindenképpen tedd fel helyi csoportba a fotóját.
A husky-k egyáltalán nem rideg, agresszív kutyák, ahogyan hiszik a legtöbben, barátságosak tudnak lenni nagyon. Nem tudom troll kérdés-e (többször volt már itt ilyen kérdés, hogy a kérdezők aggódjanak).
Veszettseg egy letezo betegseg, de egyaltalan nem jellemzo Magyarorszagon. Valoszinu azert baratsagos, mert emberhez van szokva ... vagy elszokott, vagy elveszett ... azert olyan baratsagos, mert segitseget szeretne kerni.
Fogadjatok be, nezzetek meg van-e benne chip ... aztan tegyetek belatasotok szerint (en vissza adnam a gazdajanak) de azert titkon szerintem be is fogadnam :)
Segits neki/rajta ... es ne felj, hogy veszett lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!