Kutya miért csinálja ezt? Bűzmirigy.
A kutyám bepisilt mostanság, és nem vette fel a pisilős pózt, hanem csak simán állt, vagy feküdt és bepisilt.(ezt akkor szokta ha másik kutya megijeszti, vagy nekem kell rászólni, de "keményebben") Húzta tegnap a fenekét, volt dokinál a bűzmirigyei tele voltak, kinyomták. Utána kb 3 órával megint húzta a fenekét kakilás után. Kapott 2 napja féreghajtót is, de nem volt férges. Megvizsgálták a húgyhólyagokat, és minden mirigyét. Rendben voltak, és azt mondták egészséges. Kap nyugtatót is, de akkor is bepisilt. De ha alszik akkor 8-15 órát is kibír pisilés nélkül. Aktív kutyus, és napi 4 órát biztosan szaladgál. Viszek neki vizet amikor sétálunk, vagy futtatom, és amikor mennénk be, akkor már csak 1-1 csepp pisi jön belőle. Hiába nem iszik 10-15 perc vagy néha 1 óra után bepisil. Hol naponta, hol 3-4 nap különbséggel. De nem is eszik már tápot, csak 1-1 szemet. Rágcsái vannak ló/marha fejbőrt rág általában.
Kérdés. Természetes, ha bűzmirigy kinyomása után húzza még a fenekét? És miért nem eszik? Illetve miért pisilhet be? Dokiknak nincs ötletük. Egyedül stresszt mondták, de nyugtatóval is megtörténik a baleset.
Az enyém is bűzmirugyes volt, kinyomták, ugyanúgy húzta magát a földön.
Az enyém is volt féreghajtva, hát de nem mindig jön ki a féreg stb.
De azt szerintem meglehet különböztetni!
Szerintem keress egy másik Állatorvost, én is azt csináltam.
Jobbulást a kutyusnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!