1 hetes kiskutyák prüszkölnek, orruk elvan dugulva, mitől lehet? Áttetsző kis vízcsepp szerűséget fújnak ki
Nem váladék, áttetsző vízszerű kis cseppeket fújnak ki de mégis elvan dugulva az orruk.
A tüdejük nem zajos. Nem is a tej jön vissza. Próbáltam orrszívóval kiszívni de semmi nem jött. Meleg száraz helyen vannak, anyuka mellet.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi lehet ez? Mitől ilyenek? Életben maradnak, egyáltalán menthetőek? MiveI tudnék segíteni, esetleg valamilyen gyógyszer?
(Orvos látta őket, aztmondta nem tudja mi lehet de 3 óránként etessük és legyenek meleg helyen ha nem javul jöjjünk vissza 1 hét múlva)
Csak hozzáértő segítőkész emberek válaszát kérem!
Semmi bajuk sem lesz, már lehet csökkentek mostanra a tünetek!
Vizet adjál nekik!
Vizet ilyen kicsi még nem fog inni,nem kell adni semmit.Ott az anya kutya teje az mindenre elég,önmagában egy heteseknek még a "gyógyszer" is ez.Semmit nem tud adni az állatorvos ilyenkor,mert még túl picik.Ezért kell helyette az anya kutyát egy kicsit többet etetni vemhesség és szoptatás alatt.
Majd 5-6 hetesen el lehet kezdeni őket szoktatni innivalóhoz és rendes ételhez,addig másra nem igen van szükség..
8 hetes korukig át fognak állni maguktól a szilárdra és a vízre,ha az anya kutya úgy érzi készen állnak le is fogja zavarni magáról őket hogy ne tejezzenek tovább.
A természet érti a dolgát,annyira kell bele szólni csak amennyire muszáj.
Azt mondta az orvos hogy gyógyszert nem adhat nekik mert még nagyon kicsik. Valóban megfázás a probléma. Az egyik pici taknyosabb lett sajnos…Egész nap figyelem őket 3 óránként rá rakom őket a cicire, jóllakottan alszanak a melegben, orvos mondta hogy ez jó folytassam és a ,,természet végzi a dolgát,,…Anyuka ápolt rendezett oltásokkal rendelkezik, külön főzök neki, teljesen egészséges szülők, semilyen putris környezet…
Aggódom…Életben maradnak, vajon átmegy rajtuk?:( Pedig annyira kis erősek…
50-50. Vagy megmaradnak vagy nem.
Engem csak az érdekel, hogy minek szaporítottad a kutyádat? Tenyleg, nem piszkálódásból, de nagyon érdekel a motivációd. Mi volt az az ok, ami miatt a fajtajellegű keverékedet fedeztetted? Miért?
Olvasd vissza a válaszokat, leírtam.
Azt is leírtam hogy nem érdekel a pénz amúgy sem többszázezres fajta.
Egyszerű palotapincsi babák, ismerőstől kaptam ajándékba és ha a kicsiknek sikerül átvészelniük akkor őket is így adom gazdihoz.
Igen mindenki él még 2 kölyök aminek picit erősebb a taknya a többinek kevésbé.
47-es… ,,Mert jó pénz van benne azért.,, max 30 ezer egy palota pincsi, ne beszéljünk már hülyeségeket.
Szó sincs a pénzről, nem azért lettek babák ,,mert jó pénz van bennük,,
De nézzétek, szerintetek lesznek még babáim? Ezek után? Biztos hogy nem. Első és egyben utolsó. Jobban átkellet volna gondoljam, de sajnos már megtörtént a baj a picik megfáztak és itt most csak is az a fontos hogy rájuk koncentráljak és megtegyek minden tőlem telhetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!