Étteremben (belső tér), mi az elvtárt viselkedés egy kutyától?
Figyelt kérdés
Ahova járok kajálni, oda jár egy nő egy idős kistestű kutyájával. Nincs vele gond, de a nő van hogy telefonál és nem figyel, a kutya ilyenkor eltéblábol a szomszédos asztalhoz, ott mászkál az asztal alatt és szaglaászik, ahol néha mások is ülnek.
Ilyenkor illene visszahívnia? Gáz szólni, ha én ülök ott és engem zavar a kutya? Mármint ha az én asztalom alatt mászkál...
2022. febr. 6. 19:34
21/57 A kérdező kommentje:
21-es, de azt nem azt jelenti, hogy zavarhat más vendégeket...
2022. febr. 6. 22:13
22/57 anonim válasza:
Kekec vendég fizet nem a kutya.
23/57 anonim válasza:
21 igazat szól: aki kutyával megy az értelemszerűen olyan helyre megy, ahol ez megengedett. Akit pedig zavar, ha kutyák vannak a közelében az meg olyan helyre megy ahova tilos kutyát bevinni. A tulaj meg eldönti mi éri meg neki jobban.
24/57 anonim válasza:
Mégegyszer,kutya nem étterembe való.Disznót is bevinnéd??
25/57 anonim válasza:
Nagyon régóta megy ez már, nem csak mostanában... Már nem a kutyákat tartjuk pórázon, ketrecben, hanem a gyerekeket a játszótéren. A gyerekketrec körül meg mindenhol a kutyaszarba lépünk, hiába adtak ki milliókat kutyafuttatókra meg kutyaürüléktartókra... :(((
26/57 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le a pcsaba, az összes kutyákat szapulo kommentet ugyanaz az emberke írja, ide jár már évek óta, nem kell vele foglalkozni..
27/57 anonim válasza:
Kutyabarát étterembe bemehet kutya, nem ezzel van probléma, az elmászkálás nem oké, én sem engedem a kutyámnak, ha kutyabarát helyre megyünk, hogy másokat zavarjon. Előfordul persze, hogy egy pillanatra nem figyelek, és észrevesz a szomszéd asztal alatt egy lehullott falatot, amire rámozdul, de akkor egyszerűen visszaterelem. Ha valaki hagyja mászkálni kutyabarát étteremben a kutyáját, kontroll nélkül, az engem is zavarna, és valószínűleg a kutyámat is. Mint ahogy zavarna az is, ha kisgyerekesek gyerkőce mászkálna összevissza az asztalok között.
28/57 anonim válasza:
Ez amúgy nem ütközik valamilyen ÁNTSZ vagy bármilyen más higiéniai szabályokba?
29/57 anonim válasza:
"ugyanaz az emberke írja"
:D Te csak tudod. Biztos moderátor vagy, nem? :D
30/57 anonim válasza:
Étterembe nem, de kávézóban már voltam a kutyáimmal. Egy 18 és egy 32 kilós. Csakis pórázon, felrevonulunk egy eldugottabb helyre és fekszenek az egy méter sugarú körömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!