Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért játszanak rajtam kereszt...

Miért játszanak rajtam keresztül a kutyáim?

Figyelt kérdés
Ha kint állok és éppen játszanak mindig odajönnek és dőlnek nekem vagy ülnek rám szinte. Ha kint ülök is dettó ugyanez rám fekszik valamelyik és úgy játszanak aztán csere. Nem zavar csak nem értem mit jelent :D

2021. dec. 20. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

azt h szeretnek és megbíznak benned

de ha beírod a keresőbe hogy "kutya ráül a lábadra" sztem sok cikket fogsz találni hogy melyik cselekedetük mit jelent

2021. dec. 20. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem tisztelnek. A rangsorba maguk ala sorolnak.

A fonokre senki nem ulhet,nem tamaszkoshst fizikailag.

Forras: etoligai nevu tudomany. Elte etologia tanszek is letezik.

2021. dec. 20. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

#2: linkelj már be valamit

etológiára gondoltál? mert le se tudod írni :D

beírod a keresőbe hogy "kutya ráül a lábadra": kb mindenhol azt írja hogy szeretetből csinálja a kutya

2021. dec. 21. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
bújós kutyák, szerintem is szeretnek; én is ezt mondanám. mert szerintem ők tulajdonképpen odabújnak hozzád. most eszembe jutott, hogy amikor a cica dörgölőzik, de nem biztos, hogy ez is pontosan ugyanaz, mert a cicáknak kicsit másféle a személyiségük, azt hiszem. :) de szóval kb én arra gondolok,hogy ez olyan, mintha megölelne, vagy szeretne bevonni a játékba. lehet, hogy mégtöbb simogatást igényelnének akár, vagy nemtom. én nemértek hozzá.
2022. jan. 17. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
*miközben játszanak, téged körbeugrálnak, és/mert örülnek neked, mert szeretnének a közeledben lenni, mert nagyon szeretnek, és akkor ezért körülötted rohangálnak, meg játszadoznak. és lehet, hogy a nekeddőlés már véletlenül van; őnekik csak az volt a céljuk, hogy a közeledben legyenek. szal még ez is eszembe jutott most nekem.
2022. jan. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.