Miért agresszív a kutyám a másik kutyámmal?
Figyelt kérdés
Mindkét kutyám szuka(az egyik 2éves tacskó,a másik is két év körüli lehet,ő keverék,befogadott kutyus). Eddig jól el voltak egymás társaságába,viszont a befogadott kutyus,(nincs ivartalanitva,még!!)kb.egy hónapja elkezdett tüzelni. Attól kezdve nem szívlelte a tacsit,sajnos egyik alkalommal odáig fajult a dolog hogy meg is harapta. Azóta külön vannak zárva,ivartalanítás tervbe van. Állatorvos szerint nagy az esély rá,hogy ha egyszer bántotta akkor már ezután is fogja. Olvastam azt is hogy a tüzelés elmúltával az agresszió is alábbhagy. Valakinek van valamilyen hasonló tapasztalata? Válaszokat előre is köszönöm.2022. febr. 5. 19:22
1/5 anonim válasza:
A legrosszabb amit tehettél,hogy elzártad.Még most meg kell nevelni,a helyére kell tenni mielőtt ez jobban elfajul.
Ez dominancia probléma.Érdemes lenne trénerhez fordulni,az állatorvos ebben nem fog tudni segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért zártam el,mert féltem hogy még nagyobb kárt tesz a másik kutyában,mert ha meg látja egyből támadná. Eddig jól meg voltak,a tüzeléssel kezdődött ez az egész mizéria.
2022. febr. 5. 19:34
3/5 anonim válasza:
Ott vagy,hogy tenne benne kárt? Te vagy a gazda,tartsd kordában.
(Gondolom nem tudod mire hogyan reagálj,mit hogyan kezelj ezért is mondtam trénert.Ezen orvos nem segít,ez sorrend probléma)
5/5 anonim válasza:
És az volt a reakció, hogy külön zártad őket? Miért nem állítottad le a kutyádat? Az oké, hogy ha nem vagy ott, akkor elzárod. De ha ott vagy, miért nem tiltottad le ezt a viselkedést?
Azért nem őrülnek meg a tüzeléstől a kutyák! Nem fordulnak ki magukból! Ott valami más gond is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!