Mit lehet kezdeni a kutyámmal? (agresszív)
"Szóval sétáltatáskor, vagy csak ha meglát egy idősebb kutyát akkor morog feléjük és támadna."
Te ilyenkor mit csinálsz?
"3 hónaposan megharapta egy németjuhász azóta gyűlöli őket."
Ilyen nincs, a kutya nem tudja, hogy őt három hónaposan megtámadta egy juci, azt viszont képes felfogni, hogy gazdi befeszül, ha jucit lát, tehát helyzet van.
"Játszás közben a kölyök kutyákkal párzó mozdulatokat végez. Rám is morog amikor rángatom a pórázát mert pl támadna a másik kutya felé és gyengén megfogja a kezemet a fogaival."
Ezekre te mit reagálsz konkrétan?
Kutyaiskolában. :)
Nem feltétlenül olyanban, ahol csak az engedelmességi vizsgára koncentrálnak. Ezért mondtam, hogy ha elárulod hol laksz, akkor esetleg tud valaki szakembert ajánalni a környékeden.
el nem tudom egy újfundlandiról képzelni ezeket!
ne haragudj, de sikerült jól a fejedre növeszteni.
azzal gondolom nem mondok újat, hogy a párzó mozdulatok dominanciát jelentenek, nem tudom ehhez a kölyök kutya gazdik mit szóltak?!
nekem is nagytestű kutyám van, de az 1 éves kor náluk még nagyon kamaszkor, tehát igen csak a kezedbe kéne venni a gyeplőt.
kezdeném egy ivartalanítással és egy személyi trénerrel.
valamint határozott és következetes neveléssel.
napi rendszeres és alapos mozgatással.
"Rám is morog amikor rángatom a pórázát mert pl támadna a másik kutya felé és gyengén megfogja a kezemet a fogaival. Félek, hogy megharap"
ha rád is morog, akkor nem tudom hogyan tett engedelmességi vizsgát. hogy félhetsz a saját kutyádtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!