Yorkit nagyon nehéz szobatisztaságra nevelni?
Figyelt kérdés
Egy hullámvasút az egész. Egyszer pár napig teljesen jó minden, aztán mintha elfelejtené és hiába viszem ki akár óránként, akkor is bent pisil-kakil. Mikor várható, hogy teljesen szobatiszta lesz? 4,5 hónapos.2022. febr. 5. 17:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem kutyától függ. Az én yorkim 6 hónapos korától lett szobatiszta. Azelőtt ha levittem, engedtem neki hogy megszagolja a pisit, kakit. Miután felmentünk ő is a pelusra pisilt, kakált. Utána elkezdett lent üríteni, és már nem kellett neki a pelus.
2/5 anonim válasza:
Ez nem fajta függő.
Minden kutya 6 hónapos koráig lesz teljesen szoba tiszta.Ahhoz viszont rendszeresen,rendesen takarítani kell,hogy ne maradjon bent vizelet szag.Fertőtlenítős padlótisztitók pl.
Abszolút kerülni kell a kutya pelenka használatát,ha kint pisil megdícsérni,bent figyelni a jelekre..
Hiába viszed le óránként (amit kétlek,akkor nem pisilne be),ha oda lent nem várod meg ameddig legalább pisil nem fogja megjegyezni csak azt,hogy óránként lemész vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Kint mindig pisil, olyankor kap jutifalit is. Csak az a baj, hogy sokszor még bent is, de akkor ezek szerint még nem vagyunk elkésve, talán 2 hónap múlva már jó lesz a helyzet :)
2022. febr. 5. 19:04
4/5 anonim válasza:
Még kicsi, ne siettesd :) Egészséges kutyus lehet, majd szépen beáll neki a szobatisztaság :) 1#.
5/5 anonim válasza:
"Egy hullámvasút az egész."
Kutya, nem gép, hogy minden nap egyformán, lineárisan fejlődjön :) Normálisak a hullámvölgyek. Minden rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!