Ha nem én csinálom,akkor is csendben maradnak?

Normális esetben a család minden tagja gyakorol a kutyával, még akkor is, ha az egyikük végzi a gyakorlás nagy részét. Így tanulják a kutyák, hogy a család minden tagjára hallgassanak, aztán előbb-utóbb leáltalánosítják, akkor már nem kell ekkora hangsúlyt fektetni rá.
Mivel az egyedül maradás FONTOS, én inkább gyakoroltatnám a férjemmel is, eleinte visszafogottabb elvárásokkal a kutyák felé. Igen, változhat a reakció azzal, hogy nem te adod nekik a feladatot, hagyod ott őket.
Grat a 2,5 órához! :)
Ma kipróbáltuk,hogy en hamarabb elmentem itthonról,es a férjem hagyta őket itt utoljára .Hát haromnegyed óra után az egyikőjük elkezdett vonyitani
Ugyhogy elkezdjuk vele is a gyakorlast..Csak azt nem tudom hogyan..kezdhetjuk vajon fel oraval?( Haromnegyed oranal kezdődött a vonyitas)Es akkor fokozatosan noveljuk az idot?
Hanyszor egy heten? Mert ugye kozben nekem is folytatnom kell a gyakorlást velük..Többségben legyen az amit velem gyakorolnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!