Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nézik le a kistestű...

Miért nézik le a kistestű kutyákat és magát a gazdáját?!

Figyelt kérdés

Mi az, hogy kis dogocske, fifi... Stb... Akinek meg pittbullja van szerintem meg kompenzálni akár vele... ;)

Mire jó ez?!

2022. febr. 2. 17:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
És ha nekem van kicsi is meg pit is amúgy? Akkor én mi vagyok a kompenzálni vágyó patkány kutyás? :D
2022. febr. 2. 22:13
 22/25 anonim ***** válasza:
82%

Hát én itt a városba pont az ellenkezőjét látom, mindenkinek kicsi van, ha neked egy közepes testűd van már "úrísten vidd innen harap" , "lakásba miért nem kicsit veszel" és stb.

Az meg a másik hogy hiába a kisebb szaladgál póráz nélkül és ugrik a nagyobb fegyelmezett kutyák fejébe, akkor is mindig a nagyobb lesz a hibás. Pont ezeknek a divat mini fajtákanak vannak olyan sznob, mindenkit lenéző gazdái hogy fú. De ez azért is lehet mert nem nevelik, nem értenek a kutyákhoz, de olyan cuki meg jól mutat a magssarkúhoz... kell egy kiegészító az outfithez meg instára pár pomeránia törpe spicces poszt, mert ez most menő.

Nem minden kiskutyás ilyen, ahogy nem minden nagykutyás se olyan, de nekem volt mindkettő (vagyis egy kistestű meg egy 25 kg-os de ez már valakinek nagy) , és tízszer annyi sarat kaptam a nagyobbal.

Az meg hogy kinek van milyen fajtája egyébként nem mindegy, én pl nem vennék bulldogot mert nem felel meg a céljaimnak, de ebből nem következik az hogy másnak se, és csak azért tartja mert ez meg az. Istenem ovis szint komolyan -, -

2022. febr. 2. 22:47
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Én nem tudom milyen városban járkálsz te (gondolom amilyet megálmodtál),de még magassarkúban sem látod a legtöbb nőt.Pest belvárosában élek,és se "sznob gazdákkal",szabadon ólálkodó agresszív kiskutyákkal,se semmi ilyen sztereotípíával nem futok össze.De még csak a "buta szőke nő piros autóban" sem fordul elő.

Tök átlagos emberek mint bárhol máshol,nem egy külön Disney csatorna világ ez a gyerekkorotokból.. ​🥲

Vannak akik tényleg nem jól nevelnek kutyát,de nem futsz össze ilyennel napi szinten,hiszen a bolttól kezdve a rendezvényekig mindenhova viszik az emberek a kutyáikat.

És pont annyira problémás itt a kiskutya mint a nagy is,ne csináljunk már angyalokat a nagytestűekből se.A sok neveletlen Akita vagy Vizsla pont ugyan olyan bosszantó mint a neveletlen Yorkie vagy Shih tzu,és nincs egyikből se több a másiknál.

De ismétlem,ritka ha ilyenekkel futsz össze,itt azért napi szinten többször is lent vannak a gazdák a kutyákkal,egyszerűen képtelenek nem megnevelni a kutyákat..:D

Itt a Lehel piac közeli fressnapfban is szabályosan bandáznak a kutyások pedig csak bevásárolni mennek,múltkor láttam pórázos macskát is bent. :'D

Szóval senkire semmilyen sztereotípiát nem lehet ráaggatni csak azért mert X kutya fajtája van,X méretű kutyát vett,magassarkút hord vagy éppen gumicsizmát,városi vagy épp vidéki..

2022. febr. 2. 23:29
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

Plusz itt amúgy sok Yorkie nincs is.Csivi se nagyon.

Leginkább francia bulldog,mopsz,toy/törpe/közép uszkár,tacskó,havanese,Cavalier népszerű,nagyobbak közül a vizsla,Border,husky,Staffi és labrador.

Elvétve láttam Mudit,boston terriert,Borzoit (orosz agár),és most nagyon divatos lett a bedlington terrier.

2022. febr. 2. 23:34
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Orias kutyam van es soha nem nezem le a kiskutyasokat :) Kiskutya csak mereteben aprobb, mentalitasban ugyan olyan kutya (ha nem vadabb?) :)))

En pl. mindig megkerdezem a kiskutyast, hogy ugye nem fogja bantani a kutyusomat??? :))) Persze vicc, mert 80 kilos a kutyam :)))

2022. febr. 3. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!