Ha látom, hogy kitesznek egy autóból egy kutyát akkor mit tehetek? A rendszám megvan, de azonosítani nem tudnám a sofőrt. A kulcsszóra nem tudtam jobbat.
A rendszám alapján, már az autó tuéajdonosát be lehet azonosítani.Persze lehet nem a tulaj volt de ő már tudja kinek adta a kocsit, abban az időpontban, hatóságoknál magyarázkodhat, ha nem ő volt.
A kutyát vidd be egy menhelyre és mond el pontosan mit láttál, illetve a rendszámot is ad meg nekik.
Nincs meg a kutyus, így akkor az a lehetőség,amit a 4. írt.
Ezzel is sokat tudsz segíteni.
Nezz korul gozolgo frissen sult hussal a kezedben a kornyeken. Kialtozz neki. Setalj arra par km-t,amerre futott. Hatha meglesz,koborol meg szegeny. Ideiglenesre is befogadhatod es nalad konnyebben gazdara talal,ha betanitod az alapparancsokra!
Az elozo kutyam autobol dobtak ki.(utolag olvastam rola a neten) En meglattam,h ott koborol es megtetszett es befogadtam. Felnott kutya volt. Azonnal szobatiszta volt! Zsenialisan okos kiskutya volt. Azota sajnos megoregedett es rakban meghalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!