Mit gondoltak arról amikor teljesen mindegy, hogy hol és milyen helyzetben, egyszerűen csak láttok valakit aki a pórázon sétáltatott kutyát rángatja?
Nem tudhatom,hogy mi okból rántja meg a pórázt.Nem az én dolgom,úgyhogy nem ütöm bele az orrom.
Ma meg már amúgy is állatkínzás az is,ha nem adsz rá cipőt esőben mert vizes lesz a kutyád lába..
El van túlozva ez az egész,és amúgy meg ameddig nem látom hogy fájdalmat okoz miért szólnék bele..
Általában nem érdekel különösebben, ha csak nem végig rángatja.
Kutyás vagyok, velem is előfordul hogy kissé erősebben meghúzom a pórázt, mert nem akarom hogy az emberszart kiegye a bokor legméllyéről.
Nem foglalkozom vele.
Ez nem állatkínzás.
A kutyám szokott azzal szórakoztatni, hogy gyökeret ereszt, és nem hajlandó semerre mozdulni, kajával sem. Hidegben azért nem akarom, hogy ücsörögjön, úgyhogy előfordul, hogy motivációként megindulok, és kénytelen megmozdulni, aztán már jön magától is pár lépéssel később. Illetve ha látom, hogy valami kaja, csont, kenyér... stb van elszórva, ami őt nagyon érdekelné, akkor elrántom onnan, a más gazdik által otthagyott szart sem szeretem, ha szagolgatja, bár azt most már ott tudja hagyni egy hangos "fúj" vagy "nem" hatására.
A kontrollálatlan póráz nélküli kutyák jobban zavarnak, azok miatt már szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!