Mit tegyek a kutya sebével?
Tegnap egy másik kutya megharapta a kutyám mancsait (kerítésen keresztül..). Nem vészes egyik seb sem, már nem is vérzik, de mivel lábraáll és sétál, lassabban gyógyul.
Magának nyalogatja, én megtörölgettem neki. Próbáltam bekötni is, de a mancsain nem igazán tűr el kötést.
Mit tehetnék, hogy jobb legyen neki? Próbáljam mégis bekötni és leragasztani? Vagy jobb neki, ha éri a levegő?
Az egyik mancsán a talppárnája sérült, a másikon a lábujja, az inkább felül van, az talán nem sérül, ha lábra áll.
Helyrejött a mancsa.
Nem harapott seb volt, miután doki felhívta rá a figyelmem, otthon jobban megnéztem és a kerítésen arra utaló jel volt, hogy beakadhatott és kitépődött a szőr. Bőröstől. Vagy kitépte a másik kutya, ami még furább szituáció, de passz.
Nem kapott rá semmit, fertőtlenítették és mondta, hogy kenegessem tovább krémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!