Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis puli keverék kutyát haza...

Kis puli keverék kutyát haza hoztunk a kislányommal a piacról. Nagyon durván harap. Milyen módszer van amivel leszoktathatom?

Figyelt kérdés
Nagyon durván harap a kutya.Most 10 hetes. 6 hetesen hoztuk haza puli keverék kutyus.Mimdent amit olvastam azt csinálom. A lanyomat is nagyon csúnyán megharapta. Ma engem séta közben annyira hogy a nadragom is ki szakadt. Még jó hogy nem a lányom. Ilyenkor mimdig mutatom az ujjam es mondom nem. Ha belém csip hangosan auuu hangot adok. Akkor kicsit megtorpan de csinalja tovább. En meg folyton nyomom azauuut. Ok akkor abba hagyja. Egyebkent nagyon okos, már ül, pacsi hallgat rá. 10hetes.De aggódom hogy nem szokik le erről. A kuyt képző telep az 40 perc. Oda nem tudom vinni sajnos. Nincs auto vicikli kosárba gondolkoztam de félek hogy ki ugrik. Valakinek van be vált módszere erre. Mert ha igy haladunk meg kell válni tőle. 😩

2022. jan. 19. 22:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Jesszusom, nagyon remélem hogy kamu, bár a hazai állattartási kultúrát ismerve sajnos totál hihető.... :(
2022. márc. 25. 07:17
 22/30 anonim ***** válasza:
83%
Semmi baj, ha neked a felelősség ennyiben merül ki, hogy "beotattad, becsippeltetted", majd gyorsan lepasszoltad, ha kényelmetlenné vált. Nem gond, ha nincs gerinced. Csak akkor ne játsz életekkel! Akkor nem kell másik kutyát venni, ha nem megy a tartása! Szaporítótól elhozni egy kutyát, majd rá pár napra kidobni, ez pont a gyönyörű példája annak, hogy a többségnek sem gyerek, sem kutya nem való.
2022. márc. 25. 08:16
 23/30 A kérdező kommentje:
Ha azért gerinctelen vagyok mert a gyerekem biztonsága a fontosabb ám legyen.A jelenlegi kutyusunt is rendszeresen setaltáltatjuk, kutya parkba visszük sokat játszunk vele. Nem csak az oltás jelenti a törődés természetesen. De azért nem fogom hagyni hogy esetleg a gyerekem ússza meg a levét egy vad kutyusnak akit minden módszerrel próbáltam tanítani mielőtt el ajándékoztam. A hölgy jobban ért az ilyen jellegű kutyák képzéshez. Nem szeretnék a saját kutyamtól félni.És ha valakinek van gyereke és esze akkor gondolom minden anyuka szemében a gyereke az első.Remélhetőleg...
2022. ápr. 1. 10:21
 24/30 A kérdező kommentje:

És hozzá teszem, mielőtt megváltunk tőle már mindenkin ejtett komolyabb sérülést. Nagy mának ömlött a kezéből a vér, engem úgy combom harapott hogy a nadrágom is ki szakadt, de ott telt be a pohár amikor a lányom kezét is megmarta. Pedig csak simogatni akarta. Igen talán a kutyának ez játéknak tűnt,de nekünk nagyon nem. Akármennyit vittem sétálni,ugyan úgy tombolt mimdig utána otthon.Szerintem aki azt írja hogy ohh szegény jaj jó isten annak még nem volt dolga ilyen kutyával. Vagy tudta kezelni, amit én sajnos nem. Bármivel próbáltam, türelmes voltam,több hónapot szenvedtem és semmi egyre rosszabb volt.És

Úgy írja itt sok ember mintha ki kötöttem volna az út szélére vagy valahol ki raktam volna. Jó helyre került egy jó emberhez. Aki nyilván tudja kezelni a helyzetet. Azt hiszem túl van tárgyalva. Egyébként sem kaptam a kérdésre választ, ami segített volna csak mocskolódást. Ugye jó magyar ember lévén ha segíteni nem tudsz rúgjál bele. Gratulálok a sok "gerinces" hozzászólónak.

2022. ápr. 1. 10:30
 25/30 anonim ***** válasza:
53%
Ha a gyereked biztonsága fontos lenne, akkor mondjuk ott kellene kezdeni hogy egészséges, elválasztható korú kutyát viszel haza és neveled. :)
2022. ápr. 1. 10:32
 26/30 anonim ***** válasza:
68%
Miért ne kaptál volna választ?? Többen is leírtuk hogy ne vigyél haza máskor lelkileg megnyomorított, 6 hetes kutyát. Attól még hogy ez szerinted hülyeség, ez a válasz a kérdésedre, még ha nem is tetszik. :)
2022. ápr. 1. 10:35
 27/30 anonim ***** válasza:
13%
Én a kérdezővel értek egyet és vállalom a lepontozásokat. Szeretem a kutyákat, de ha ilyen szinten harapós lenne, mint amilyen a kérdezőjé volt, én is megválnék tőle. Nehogy már a kutya fontosabb legyen, mint a gyerekem. Ezért fordul elő sok helyen, hogy a kutya megöli a csecsemőt, kisgyereket. Ráadásul nem kidobta, nem menhelyre adta, hanem jó helyre.
2022. ápr. 1. 12:57
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

Értsétek már meg, hogy MEGELŐZNI kellett volna a helyzetet. Nyilván senki nem akarja hogy a kutyája bántsa a gyerekét, de 2-nél több IQ-val ez igazán könnyen MEGELŐZHETŐ, és akkor nem kell beb.szni a menhelyre az állatot, ÉS emellett a gyereknek se lenne baja. Mindenki jól jár. Esküszöm nem értem, ez miért nem elég jó opció. :D

2022. ápr. 1. 13:11
 29/30 A kérdező kommentje:
Értem hogy hiba volt haza vinni. Talán hiba, talán ha nem viszem haza az öreg néni hazafelé úton valahol le rakja őket egy árok partra kb.Így legalább lett esélye.De hogy mindnekit megnyugtassak nagyon jó kutyuska lett, az új gazdinak sikerült elérni amit nekem nem. Régen is vittek haza az emberek kutyust. Nem mindenki megy a menhelyre,régen nem is voltak a kutyák eladók.Csak vigyed, hogy ne dobják ki. Nem volt ettől senki megkövezve, és rossz ember se volt. Sőt a kutyák legtöbbje is boldogan élt. A tanácsokkal meg hogy nem kellett volna haza hozni na azzal aztán sokra mentem köszönöm. Ha már otthon van,akkor miben segít ez le szoktatni a kutyát a harapasról hogy le írják hogy ne vidd haza.Igazán ez nem volt segítség.Gyerek koromban is mindig fogtam haza vittem a kutyusokat.Ha az utcáról onnan, ha piacról onnan. Volt hogy a kertünkben dobta valaki. Mindegyik kutyus hosszú boldog életet élt. Erről csak ennyit. Szomorú hogy sok embernek ez segítséget jelentett amit le írt. Mindegy szerintem innen nem kell tovább ragozni a témát. Zárjuk le. Köszönöm.
2022. ápr. 4. 01:56
 30/30 anonim ***** válasza:
53%

"Régen is vittek haza az emberek kutyust. Nem mindenki megy a menhelyre,régen nem is voltak a kutyák eladók"

Régen nem igazán volt elérhető az ivartalanítás. Ma az. A többi csak kifogás. :)

2022. ápr. 5. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!