Miért kakil a kutya a pelus mellé?
Figyelt kérdés
9 hetes golden kutyám mindenhova is kakil csak a pelekara nem.... Amit látom h kakal át teszem a pelekara, oda nem kakil de 2 perc múlva random másik helyre a házban... Ha meg kiviszem kint se kakal bezzeg ha bejottünk... 5 pelenkát raktam ki random helyekre a házban mégis képes fél méterre mellé piszkítani... Mit tegyek? Tudom h türelem de nagyon el vagyok keseredve, most konkrétan 20 perc alatt 4 kutya kakit szedtem össze, másik után kivittem, kint volt pisi de kaki nem..2022. jan. 13. 10:53
31/32 anonim 

válasza:

Tenyésztőnél is pelenkára voltak szoktatva? Ja várj, tenyésztő nem ad el goldent kerti kutyának, ùgyhogy a szaporítós fajtajellegü keverèked léttehozójàtól nyilván nem tudsz tanácsot kérni…. Csúcs…
32/32 anonim 

válasza:

Jó, itt aki pelenkát használ az rossz gazdi, meg az is az aki az oltási sor végéig kimerészkedik a kutyájával.
Nekem azért kakilt a pelus mellé, mert béna volt, a lábai a peluson voltak, a hátsója meg lelógott, mindig kinevettem. Tettem a pelus alá egy nagy csomagtartóba való gumiszőnyeget, probléma megoldva.
Később nem volt gond a szobatisztaságra neveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!