Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennyi mézeskalácstól lesz...

Ennyi mézeskalácstól lesz baja a kutyáimnak?

Figyelt kérdés
Van két fajtatiszta, törzskönyvezett kaukázusi juhász kutyám, ők a szemem fényei! Tegnap délután vendégség volt nálunk és az egyik majom rokon retardált kölyke kiment, hogy játszik a kutyákkal. 13 éves a kölyök, eszembe se jutott volna, hogy ennyire fogyatékos, de a végén vettem észre, hogy megetetett 3-3 db mézeskalácsot a kutyákkal. Ott és akkor annyira feldühödtem, hogy levertem egy olyan pofont a gyereknek, hogy elindult az orra vére, aztán meg leordítottam a fejét és a védelmére kelő szüleit elzavartam a p*csába. Talán nem tűnik soknak ez a mennyiség, de nagyon tömény, cukorbomba már 1 mézeskalács is, nem még 3, ráadásul kutyáknak, akiknek semmi szüksége nincs rá. Este felhívtam a kölyök szüleit és megmondta, hogy ha bármi baja lesz valamelyik kutyának feljelentem őket. Az éjszakát túléltük, most fogunk elindulni vendégségbe, de beengedtem őket a házba és biztonsági kamerával fogom figyelni őket. Szerintetek lehet még bajuk vagy már túl vannak ratja?

2021. dec. 25. 11:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Jó, oké. De megverni más gyerekét? Ez büntetőjogi kategória. Mert ha leordítom, lehet hogy belefér, hirtelen felindultságból. De úgy megpofozni egy gyereket hogy még az orra vére is elindul, én biztos feljelenteném ezt a gyökeret. Ez bántalmazás, valamint súlyos testi sértés. Szerinted ez belefér?
2021. dec. 25. 18:12
 22/27 anonim ***** válasza:
37%
A kérdező védelmére, én is úgy leorditottam volna a fejét mint állat. Nem értem miért ilyen egy 13 éves. Én sem voltam ilyen. Mondjuk hogyha meg a szülők helyébe kicsit rendbe igazitottalak volna, meg a gyereket is. Még jutalomfalattal sem etetünk más kityáját engedély nélkül
2021. dec. 25. 19:01
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

Ez igen kérdező...Ugye azt tudod, hogy az orr beverése 8 napon túl gyógyuló testi sértést jelent? Ha ezért felnyomnak, az 3 évedbe is kerülhet a sitten.

Ez a sztori több sebből vérzik, de sztem sem igaz. Miért engedsz egy gyereket felügyelet nélkül két Kauval? Ha meg ennyire be vagy fosva, akkor mi az istenért nem zártad el őket arra a pár órára? Amúgy meg ármennyire is cukik, úgy oda nem engedtem volna hozzájuk, hogy én nem vagyok ott és akkor normálisan megkérhetted volna, hogy ne etesse. A masik meg a kutyát idegenektől miért fogad el a kaját? Ez alap lenne, mert így simán beetethetik őket méreggel is akár. Ha meg bármilyen formában kezet mertél volna emelni a gyerekemre ennyiért, hát azt garantálom hogy úgy szétvertem volna a fejed, hogy egy idegsebész sem foltozza össze.

2021. dec. 25. 20:41
 24/27 anonim ***** válasza:
65%

Azért azokban a kaukban nem sok vér lehet, ha rokonok stb. akiket ezek a kutyák "körön" kívülinek tekintenek, csak úgy játszhatnak velük vagy szabadon sétálhatnak a rokonok, vendégek közöttük.

az én rottweileremtől se mama, se unokatestvér se senki nem tud bejönni

disznóvágáskor ha el van zárva, még hússal ha megkínálja a mama, még azután is hátsó szándékai vannak a kutyának...

láttam pár kau-t, jót is, meg mostanában sok az olyan is, amiben nincsen vér, nincsen ösztön

szóval kár volt kihangsúlyozni, hogy ezek nagyon drága és tk-s kutyák

2021. dec. 25. 23:28
 25/27 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kérdés egészen biztosan kamu, mert akkor már a kérdező is reagált volna.
2021. dec. 26. 10:57
 26/27 anonim ***** válasza:
74%

tegnap 23:28

Ma a törzskönyves kauk nagy része már közelébe nincs az eredeti fajtájának. Mint ahogy sok más kutya sem. A legtöbb tenyésztésű kutyának már az ük-ük őse is olyan tulajdonságokkal bír, hogy családi kutyaként funkcionál. Egy olyan helyen, ahol van némi udvar, jövés,menés, nem igazán maradna meg egy eredeti ösztönökkel bíró kau.

2021. dec. 26. 12:08
 27/27 anonim ***** válasza:
58%
25-ös. Szerintemb azért tűnt el a kérdező, mert nem kezdtük el szapulni az "idióta" rokon gyereket.
2021. dec. 26. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!