Ennyi mézeskalácstól lesz baja a kutyáimnak?
Ez igen kérdező...Ugye azt tudod, hogy az orr beverése 8 napon túl gyógyuló testi sértést jelent? Ha ezért felnyomnak, az 3 évedbe is kerülhet a sitten.
Ez a sztori több sebből vérzik, de sztem sem igaz. Miért engedsz egy gyereket felügyelet nélkül két Kauval? Ha meg ennyire be vagy fosva, akkor mi az istenért nem zártad el őket arra a pár órára? Amúgy meg ármennyire is cukik, úgy oda nem engedtem volna hozzájuk, hogy én nem vagyok ott és akkor normálisan megkérhetted volna, hogy ne etesse. A masik meg a kutyát idegenektől miért fogad el a kaját? Ez alap lenne, mert így simán beetethetik őket méreggel is akár. Ha meg bármilyen formában kezet mertél volna emelni a gyerekemre ennyiért, hát azt garantálom hogy úgy szétvertem volna a fejed, hogy egy idegsebész sem foltozza össze.
Azért azokban a kaukban nem sok vér lehet, ha rokonok stb. akiket ezek a kutyák "körön" kívülinek tekintenek, csak úgy játszhatnak velük vagy szabadon sétálhatnak a rokonok, vendégek közöttük.
az én rottweileremtől se mama, se unokatestvér se senki nem tud bejönni
disznóvágáskor ha el van zárva, még hússal ha megkínálja a mama, még azután is hátsó szándékai vannak a kutyának...
láttam pár kau-t, jót is, meg mostanában sok az olyan is, amiben nincsen vér, nincsen ösztön
szóval kár volt kihangsúlyozni, hogy ezek nagyon drága és tk-s kutyák
tegnap 23:28
Ma a törzskönyves kauk nagy része már közelébe nincs az eredeti fajtájának. Mint ahogy sok más kutya sem. A legtöbb tenyésztésű kutyának már az ük-ük őse is olyan tulajdonságokkal bír, hogy családi kutyaként funkcionál. Egy olyan helyen, ahol van némi udvar, jövés,menés, nem igazán maradna meg egy eredeti ösztönökkel bíró kau.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!