Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennyi mézeskalácstól lesz...

Ennyi mézeskalácstól lesz baja a kutyáimnak?

Figyelt kérdés
Van két fajtatiszta, törzskönyvezett kaukázusi juhász kutyám, ők a szemem fényei! Tegnap délután vendégség volt nálunk és az egyik majom rokon retardált kölyke kiment, hogy játszik a kutyákkal. 13 éves a kölyök, eszembe se jutott volna, hogy ennyire fogyatékos, de a végén vettem észre, hogy megetetett 3-3 db mézeskalácsot a kutyákkal. Ott és akkor annyira feldühödtem, hogy levertem egy olyan pofont a gyereknek, hogy elindult az orra vére, aztán meg leordítottam a fejét és a védelmére kelő szüleit elzavartam a p*csába. Talán nem tűnik soknak ez a mennyiség, de nagyon tömény, cukorbomba már 1 mézeskalács is, nem még 3, ráadásul kutyáknak, akiknek semmi szüksége nincs rá. Este felhívtam a kölyök szüleit és megmondta, hogy ha bármi baja lesz valamelyik kutyának feljelentem őket. Az éjszakát túléltük, most fogunk elindulni vendégségbe, de beengedtem őket a házba és biztonsági kamerával fogom figyelni őket. Szerintetek lehet még bajuk vagy már túl vannak ratja?

2021. dec. 25. 11:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Nem a gyerek a fogyatékos ebben a történetben, hanem te, kérdező!

Mikor kicsik voltunk, a szomszédnak lettek kiskutyái. Csokival etettük őket. A szomszéd férfi meglátta és kedvesen elmondta, hogy ne etessük a kutyáikat édességgel, mert bajuk lesz tőle! Felfogtuk, nem etettük őket többé csokival!

Ha minket is felpofozott volna a szomszéd úgy, hogy vérzik az orrunk, apám - és a nagymamám - aki férfiakat megszégyenítve nekiment volna még egy férfinak is miattunk - úgy elverték volna a szomszédot, hogy nem nem csak az orra vérzett volna... Őrült volna, ha a vécéig ki tudott volna kecmeregni...

Nem szeretem a gyerekeket, de, amit te műveltél az felháborító! Örülhetsz, hogy nem lettél te agyonverve!

Remélem, neked sosem lesz gyereked! Kutyáid is minek vannak, mikor nem tudsz róluk sem gondoskodni...

Eleve, hogy lehet ennyi eszed, hogy két megtermett kuvaszt engedsz játszani egy gyerekkel...?

Inkább maradtál volna csendben, te nagyon ostoba...

2021. dec. 25. 12:24
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

2 ekkora testű kutyának az ég világon semmi baja sem lesz 3 mézeskalácstól

tudod te hogy hány kistestű kutyát etetnek ilyenkor karácsonykor minden féle süteménnyel és semmi bajuk nem lesz?

a rokonokkal egy életre is akár tönkre teheted a kapcsolatot, de a kutyák a rövid élethosszuk miatt 5-6 év múlva már nem lesznek amúgy sem

ezt túl reagáltad, a félnivaló nem a kutyák miatt lehet, mert semmi bajuk nem lesz, hanem a tönkretett kapcsolat miatt, illetve fel is jelenthetnek testisértésért

2021. dec. 25. 12:34
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
Minek az embernek ellenség ha ilyen retardált rokonaik vannak. Helyesen cselekedtél, de valószínűleg semmi baja nem lesz a kutyáknak.
2021. dec. 25. 12:50
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
Én sem szeretem a gyerekeket. De ha ez a sztori igaz, ne haragudj de egy hatalmas bunkó és gyökér vagy. A gyerek apja helyében letéptem volna a fejed és a kutyáknak dobtam volna, de hogy feljelentenélek a rendőrségen az is biztos. Megnyugodhatsz, a két hülye kutyádnak nem lesz baja.
2021. dec. 25. 13:01
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerencséd, hogy nem én vagyok a rokonod. Ha bármelyik gyerekekhez hozzáértél volna, akkor kiásattam volna a törzskönyves kutyáiddal a sírod a kertben és elástalak volna. Mit képzelsz, ki vagy te? Hívtál volna fel egy állatorvost ahelyett, hogy itt kérdezel. Te egy igazi b@rom vagy! Tönkretetted az egész család karácsonyát a hisztiddel. Remélem, hogy apád neked is adott egy jó nagy taslit!
2021. dec. 25. 13:02
 16/27 anonim ***** válasza:
80%

Mekkorák voltak azok a mézeskalácsok?

Ha nem xilittel készültek, a kutyáidnak semmi bajt nem okoztak.

Kissé túltolod a kutyaféltést.

Emberileg sem vagy a toppon, mert gyereket emiatt akár rokon, akár nem,nincs jogod megpofozni.

Úgy általában sem pofozkodással kezelik a normális emberek a konfliktusaikat.

2021. dec. 25. 14:41
 17/27 anonim ***** válasza:
18%
A cukor energiát ad, amire minden élő szervezetnek szüksége van. Az egész cukorellenes mozgalom a fogorvosoktól ered, mert tény és való, hogy embereknél fogászati problémákat okoz, de a kutyák fogazata erre pont nem érzékeny, mert más a felépítésük. Az, hogy kemény 4 darab mézeskalácsot odaadott neki, vicc kategória. Mennyi cukor lehetett bennük összesen? 1 kanálnyi vagy két kanálnyi?
2021. dec. 25. 17:47
 18/27 anonim ***** válasza:
31%
#18 én nem ütnék meg ezért egy gyereket (semmiért sem), de többet nem hívnám át őket magamhoz, amíg nem nevelik meg a gyereket. Alap lecke, hogy idegen kutyákat kérdezés nélkül nem simogatunk és nem etetünk. Ezt már egy óvodásnak is értenie kell, nemhogy egy 13 évesnek.
2021. dec. 25. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:
89%
Mint írtam a 14-es hozzászólásomban, én sem szeretem a gyerekeket. Ha csak nem xilit tartalmú lenne a mézeskalács (akkor halálra rémülnék),hanem csak sima cukros, sosem csapnék ekkor patáliát, főleg nem ütném meg más gyerekét. Simán feljelenthetne érte a rendőrségen, már ha úgy történt ahogy a kérdező leírta, és nem kamu az egész. Ennyi mézeskalácstól nem lesz baja a két kutyának.
2021. dec. 25. 17:51
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
#21 na de épp ezért kéne a gyereknek megtanítani, hogy ne etesse a kutyát, mert mi lett volna, ha csokit vagy xilites cuccot ad neki? Az a minimum, hogy mielőtt bármi kaját adok egy kutyának, megkérdezem, hogy szabad-e. Az állatorvosi költségeket gondolom nem állták volna a szülők, ha ennyi eszük van…
2021. dec. 25. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!