Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szeditek fel a kutya...

Hogyan szeditek fel a kutya k@kit?

Figyelt kérdés

Mármint nem a módja érdekelne hanem hogy hogy bírjátok ki a szagot.

Nem undorodom tőle, tényleg nem vagyok hercegnő, sokkal rosszabb dolgokat is feltakarítottam már, viszont a szervezetem nem bírja a szagot és amikor megérzem visszakívánkozik rögtön a reggeli. Általában azt csinálom hogy nem veszek a folyamat közben levegőt, de nem mindig sikerül kiszámolnom hogy merre megy a szag, és félek hogy egyszer ér egy kis baleset az utcán.

Szóval mást is ennyire zavar a szag vagy megszoktátok? Mit csinálhatnék?

2021. dec. 21. 17:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem okozott problémat sosem..

Megerzem a szagot, de nem lesz hanyingerem.

Plusz hozza jon, hogy kutyas szakmam lett ahol sokszor a fost is kell takaritani a padlórol, asztalrol kutya szorerol, meg a hányást.

Megedzodtem :D

Mondjuk ami undorito volt mikor az elso kutyam parvos lett (3 evesen, oltas mellett) es a veres fosnak hanyasnak olyN brutal szaga volt. Hiaba takaritottam itthon fel mindent hetekig az orromban volt a szag.

Na az undorito volt allagra, szinre, szagra.

2021. dec. 21. 21:03
 22/30 anonim ***** válasza:
25%
Kéerdező! Te most elindítottál egy szarlavinát! Kellett ez?:D:D:D
2021. dec. 21. 21:30
 23/30 anonim ***** válasza:
81%
Hát jobb lesz ha megedződsz, mert ha gyereked lesz az százszor büdösebbet fog produkálni. Na attól tényleg be lehet hányni.
2021. dec. 21. 21:38
 24/30 anonim ***** válasza:
36%
nálunk az udvaron termel 2 nagytestű kutya, lapáttal szoktuk félredobni, vagy ásóval beforgatom a földbe amikor már sok van
2021. dec. 21. 21:51
 25/30 A kérdező kommentje:

Oké oké tényleg csak azért kérdezem hogy másnak is hányingere lesz-e vagy én vagyok túl érzékeny. Egyébként próbálok edződni, mindig is voltak különféle állataink, macska is van az se semmi, rögtön takarítás és ablaknyitás amikor alkot. Szóval tényleg kibírom amúgy, csak a testem akar védekezni azonnal ami igen nyílván nem gond, mert túlélés alapon undorodik az ember az ürüléktől/bogaraktól meg stb fertőzést terjesztő dolgoktól.

Akik azt írják hogy nem szedik fel csak trollkodnak hagyjátok, mert aki tényleg nem szedi fel azok nem kommentelik oda mindenhová, illetve nem érdekeli őket annyira az állattartás hogy neten is ilyen témában olvassanak, mert

kutyájuk csak úgy van, de valójában semmit nem értenek hozzájuk és nem is próbálnak edukálódni felőlük.

2021. dec. 21. 21:54
 26/30 anonim ***** válasza:

Engem a kutyáim kakija egyáltalán nem zavar.

Menhelyen is önkénteskedem, alapvetően ott is probléma nélkül bírom a takarítást, néha viszont van olyan fos, aminél meg kell erőltetnem magam, hogy ne hányjak mellé...

Amit nem értek, hogy sok önkéntes kaját is hoz magának, amit vidáman elmajszol miközben egy olyan kutyát simogat, aki bekakil a kennelbe és probléma nélkül beleugrál, a szőrét totál összekenve miközben örjöng a rács mögött... (persze takarítunk, de néhány kutyát egyáltalán nem izgat, hogy kenneltiszta legyen, séta után fél órán belül mindig ott van a produktum...)

2021. dec. 22. 00:38
 27/30 anonim ***** válasza:
Én hozzá szoktam!Mikor terhes voltam,akkor volt gáz.😅
2021. dec. 22. 08:02
 28/30 anonim ***** válasza:
Normális esetben elviselhető a szaga, a sajátodat is elviseled elvileg.
2021. dec. 22. 10:03
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy az orroddal van baj, lehet, hogy csak nem jót eszik, de egészségügyi gondra is utalhat a normálisnál büdösebb, gyomorforgató szagú kutyakaki.
2021. dec. 22. 10:13
 30/30 anonim ***** válasza:
52%

A 23-al egyetértek, a gyerek kaki ritka büdös, pedig takarítottam már csirkéknél, nyulaknál, kecskéknél, disznóknál.

-Te Pista, mit csinálsz?

-Hányom a ganét.

-Hát mi a fenét ettél?

2021. dec. 22. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!