Mármint nem a módja érdekelne hanem hogy hogy bírjátok ki a szagot.
Nem undorodom tőle, tényleg nem vagyok hercegnő, sokkal rosszabb dolgokat is feltakarítottam már, viszont a szervezetem nem bírja a szagot és amikor megérzem visszakívánkozik rögtön a reggeli. Általában azt csinálom hogy nem veszek a folyamat közben levegőt, de nem mindig sikerül kiszámolnom hogy merre megy a szag, és félek hogy egyszer ér egy kis baleset az utcán.
Szóval mást is ennyire zavar a szag vagy megszoktátok? Mit csinálhatnék?
Én ott hagyom, takarítaná fel az akinek hat anyja van.
2021. dec. 21. 17:45
12/30 anonim válasza:
Hozzászoktam a szaghoz.
2021. dec. 21. 17:48
13/30 anonim válasza:
sunyiban beszaratom bokrok mellé
2021. dec. 21. 17:50
14/30 anonim válasza:
Az evolúciónak köszönhetjük, hogy a sajátunkat nem, de másokét érezzük. Nem lehet megszokni. Ha praktikát is ajánlhatok akkor azt mondom ne vegyél levegőt addig, de ha kifújod a levegőt az még jobb.
2021. dec. 21. 18:12
15/30 anonim válasza:
Többnyire nem zavar, hozzáteszem, hogy BARF szerint esznek a kutyáim, és sokkal kevésbé szagosabb átlagban a végtermékük, mint amikor még táppal etettem.
2021. dec. 21. 18:22
16/30 anonim válasza:
Budos, persze, de azert annyira nem veszes szerintem. Mondjuk fugg a kajatol is, amikor nem megfelelo tapot vettem, akkor oriasi es nagyon budos csomagokat hagyott szet a kertben/ seta kozben, raadasul napi tobbszor is. De amiota megtalaltuk a megfelelo tapot, azota nincs ezzel gond.
Akik nem szedik fel, azok amugy hogy elnek? Szaros kertben lepkedtek vagy bunko modon csak az utcan hagyjatok? Szep.
2021. dec. 21. 18:32
17/30 anonim válasza:
A kérdésre többen adtak értelmes, hasznos választ, én 11-esnek és 13-asnak üzenem, hogy az ilyen buta, lusta emberek miatt kapott giardia fertőzést a kutyám. A kutyapiszok nekünk büdös, de a kutyák - az elfogyasztott eledel révén - még találnak benne olyan illatanyagokat, amik kívánatossá teszik számukra a kutyagumit és bizony belekóstolnak (persze mindig abban a röpke másodpercben, amikor a gazda még észre sem vette az "aknát"). Magyarországon nagyon kevés csapadék hullik, ezért abban nem lehet bízni, hogy majd az eső elmossa az otthagyott ürüléket. A nemtörődöm gazdáknak, nem kívánom, hogy egy élelmes legyecske jól megfürödjön a salakanyagban, amit nem szedtek fel, aztán repüljön a tányérjukba, nem ilyet nem kívánok. De azon túl, hogy a fel nem szedett ürülék betegségeket terjeszt, az ilyen "gazdák" miatt utálja sok nem kutyás a kutyásokat. Kérem, gondolkodjanak el azon, amit írtam és változtassanak a hozzáállásukon! Köszönöm.
2021. dec. 21. 18:55
18/30 anonim válasza:
Mit csinaltok? Jatszotok a kutyakakival? :) Siman otthagyom, majd belelep valaki es hazaviszi :)))
2021. dec. 21. 20:26
19/30 anonim válasza:
Telen ha megfagy, arrebb lehet rugni mint egy kovet :D
2021. dec. 21. 20:28
20/30 anonim válasza:
#18, 19:
Ti ilyen tipikus kis tizenéves hülyegyerekek lehettek ennyi ésszel. Most biztos k*rvára büszkék vagytok magatokra, mert ideböfögtetek valami szánalmas gizda szöveget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!