Hogyan oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon hiperaktív 2eves pitbull kan kutyánk..jelenleg kertben tartott mert a házban mindent szét szed... például a párnákat takarókat szét szedi a ruhákat ellopkodja stb...nemsokara kisbabank fog születni 2honap mulva. Panelba fogunk költözni. Hogyan oldjuk meg hogy a baba mellett ne legyen probléma a kutyával ne romboljon otthon? Nem szeretnék a kutyán túl adni mert én neveltem es nagyon sokat számít nekem.2021. dec. 10. 11:03
11/12 anonim válasza:
A pit munkakutya. És a legkevésbé sem kertbe való!
Gondolom a napi séta meg volt, de az magában édes kevés. Eddig mit és mennyit dolgoztatok vele? Őv? Agility? Frizbi? Mantrailing? Milyen munkát csináltok napi rendszerességgel?
12/12 anonim válasza:
Semmi gond nem lenne a panellal, de ezt a kutyát jó alaposan le kellene fárasztani, munkával, sok sporttal, ez nem egy kényelmes kis öleb, és csak mert van egy kert, nem fárasztja le magát. Akkor nem gondoltatok rá, mikor meglett a kutya? Vagy miért kellett pont ez a fajta?
Vagy elkezdtek komolyabban foglalkozni a kutyával, nevelés, sport, nagyon intenzíven, vagy kerestek számára egy FAJTÁHOZ ÉRTŐ másik gazdát, aki akar és tud is foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!