Könnyezik a kutya egyik szeme,és hunyorog rá.Tapasztalatok?
Nem tudom,hogy mi történt vele,majd holnap kiderül.Nagyon könnyezik,hunyorog de csak az egyik szemére.Talán egy kicsit be is van dagadva,látszólag nem,de amikor lemostam neki szokatlanul ducik voltak a szemhélyai is.
Vakarni vakarja és dörzsöli mindenhez,azt próbálom nem hagyni neki,nehogy rontson valamit rajta.
Akinek volt hasonló,mi volt a gond? Sok idő volt a gyógyulás,mit kapott rá? Súlyos volt a probléma?
Szem szárazsága van,és arra ment rá egy kötőhártya gyulladás vagy valami ilyesmit mondott.
Még jó,hogy ma ki tudott jönni,mert hétfőig ez kezeletlenül sokkal kellemetlenebb lenne neki.
Viszont volt komplikációnk is,most értünk haza.
Ugye házhoz jött az orvos,kapott gyulladás csökkentőt (injekciósat),kiváltottuk a szemcseppet (kapott még pár dolgot,de most ezek a lényegesek).Le is kezeltem neki úgy ahogy mondta,de a szemcsepptől feldagadt a szeme és nagyon csúnya piros lett az a fehér rész.Levert lett,és szerintem fájlalta is a szemét mert folyamatosan piszkálni kezdte a mancsával,hívtam taxit és elmentünk a sürgősségire mert már csak az volt 19:00 után,doki se tudott vissza jönni mert hétvége jön.
Allergiás reakciót mondtak,kimosta a másik orvos a szemét,kaptunk gallért és felírtak másik 3 cuccost.
Másik szemcsepp amivel nincs most gond,fájdalom csillapítót is kapott,és krémet is kaptunk a feldagadt szemre.
Hétfőn azt mondták mindenképpen lássa orvos,hogy javul-e.
Lényegében amúgy nem úgy érzem mintha bárki konkrétan tudná mi baja van csak futószalag szerűen kezelik,pedig nem tűnt olyan nagy dolognak.. ._.
Hoppá!
Nem azt mondta, hogy száraz szembetegsége van, tehát nagyon kiszáradt a szeme, ettől, hogy ezt kompenzálja a szervezete elkezdett több könnyet termelni amitől begyullad(t) a kötőhártya?
- most, hogy írtad, eszembe jutott ezt mondta nekem a doki, több, mint egy éve volt már a kutyámnak ez a szemével, így csak a kötőhártyagyulladást jegyeztem meg, hogy az volt neki és a széltől- de nem voltam pontos, elfejlettem már. A széltől kiszáradt a szeme és amit írtam, a többi.
,,Lényegében amúgy nem úgy érzem mintha bárki konkrétan tudná mi baja van csak futószalag szerűen kezelik,pedig nem tűnt olyan nagy dolognak" A diagnózis (szerintem) jó csak amit felírt rá az nem lett jó, azt meg nem tudhatta az orvos, hogy allergiás reakciót válthat ki az egyik összetevő.
Mostmár remélem akkor helyre jön. Egyébként hamar gyógyul (ha nem olyan szert kap amire allergiás).
Mielőbbi gyógyulást a kutyádnak!
Na mar megint egy aldozat,akit az orvosok lehuznak.
Borkosavat vegyel. Vizbe beleteszel egy keshegynyit es azzal lemosod. Ez nekem is es a kutyamnak is bevalt. Azonnal hat. A legnagyobb problema vele,hogy olcso modszer .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!