Farkasköröm - eltávolítás ?
Figyelt kérdés
Ivartalanítás előtt állunk és rákérdeztek, mit tegyenek még, amit altatás alatt könnyebb elvégezni, egy füst alatt meg lehet csinálni. (fültisztítás, bűzmirigy, fogkő-eltávollítás...stb)
Farkaskörmöt hasznos dolog akkor is leszedetni, ha az jelenleg semmi problémát nem okoz?
(hiperaktív 8 hónapos németjuhász )
2021. dec. 9. 10:23
11/12 anonim válasza:
Ha nem fontos fajtajelleg, kiállítások... stb. miatt meghagyni (nem tudom, mik ezek a fajták), akkor szedesd le, a kutyának haszna nincs belőle, nem kopik magától semennyire, mert annyira sem éri a talajt, mint a többi, ha megsérül, az fájdalmas, ha túlnő, belefúródhat a kutya bőrébe, ami szintén kellemetlen.
12/12 anonim válasza:
Én nem szedettem le a kutyám farkaskarmát. Egyszer volt már, hogy beleakadt valamibe és nem értettük abban a pillanatban, hogy mi történt, csak vérzik a lába. Otthon megnéztük, szerencsére "csak" a karma szakadt ki. Azóta rendszeresen nézzük neki, hogy ne legyen túl hosszú. A karmait én vágom ha szükséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!