A felettem lévő lakást bárlőnél van egy kutya, aki gyakran ugat, vonyít napközben, amíg a gazdája dolgozni megy. Én sajnos egy ideje otthonról dolgozok és nagyon idegesít, hogy lassan fél éve vagy füldugó vagy zenehallgatás..?
Figyelt kérdés
Ez is csak tompítja az ugatást. Mit tehetnék? Sajnálom az állatot, a gazdájának többször jeleztem, hogy 14-en lakunk itt, de azt mondja nem tehet róla, nem tud mit tenni. A főbérlő sem foglalkozik az üggyes. Idősek is laknak itt, őket is zavarja, hogy nem tudunk nyugodtan élni. A jegyző nem válaszol. Mi lehetne a következő lépés? :(2021. dec. 3. 15:21
21/22 anonim válasza:
Így igaz, nem olcsó a kutya tartás! A gyerek szülés is ilyen, azért mert van rá lehetőség nem feltétlen kell élni vele! Ha meg benne vagy a pácban a kutya miatt akkor dobják ki az út szélére. Ne félj máshol tőlünk nyugatabbra nincs fele ennyi kutya sem, csak nálunk divat a Balkáni állapot... falusi gyerek vagyok, de ahol most lakom az utcában vagy 15 db kutya, a településen több 100.. a legtöbbje láncon, lefosv@... éjszakánként rendes zajterhelés van, olyan mintha autópálya mellett laknál.. a falun nőttem fel de ilyen nem volt!
22/22 anonim válasza:
A szeparációs szorongás kezelhető, ha van egy kis időd gyűjts neki infót a témában, ez a kutyának se jó. Javaslom a SciDog csapatát, ők viselkedéskutatók, tudnak ilyen téren segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!